ben sizleri sürekli takip ediyorum.ama girip bakıp çıkıyordum hamile varmı diye..
Allah en kısa zamanda anne olmayı dileyen her kadına bunu yaşatsın.
daha önce bir düşük yapmıştım.endişeliyim biraz.p.tesi durum belli olacak.
arkadaşlar belki sizlerin işine yarar diye yazmak istiyorum....benim hiç bir belirtim olmadı halada yok.sadece adet olmadım.2 tane test yaptım pozitif çıktı.gözlerime inanamıyorum.sürekli bakıp duruyorum.sivilce göğüs ağrısı gibi adet belirtilerim vardı.1 ay önce b.köye gittim tüp bebek için baş vurdum.2.5 yıllık evliyim 3 yıl olunca devletin imkanlarından faydalanırım diye 6 ay beklemeye karar verdim.tüp bebeğe odaklandım.sigarayı bıraktım.b.köydeki dr.yumurtaların çok kötü durumda dedi sigaramı içiyorsun.beynimden vurulmuşa döndüm(içip çocuk yapanda var tabii)sabahları aç karnına incir yedim.inciri bağırsak çalıştırsın diye yedim ama incirin yumurtalara faydası var.(bu kadar detaylı yadığımı anlamsız bulmazsınız umarım belki bir kişinin işine yarar diye yazıyorum)vee en önemilisi tabii Allahın takdiri,ben bu ay kafamdan sildim desem yeridir.daha önce bunu nasıl yapıyorlar diye düşünüp kafayı yerdim.bu güne kadar belkide en az ilişkiye girdiğimiz bir aydı diyebilirim.p.tesi inşallah sağlıklı bebek haberi alırım.dualarınızı bekliyorum.