Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım görüşürüz

yok bitanem yok senin hiç birşeyin ranbbim senide bebeğinide korusun inş bizide korkuttu tatlı cadım sen rahat ol kurban olurum ben sana da bebeğinede teyzesi kurban olsun onu yaratan rabbime iyi bak yeğenime sakn üzme ou canım benim buarada seni çok özlemişim eyşanım naslsın tatlım
kısssss benım ne sucum var eysanı gorunce cıkamadım canım eysanım kusura bakma ama sayfada yazıyodu okudum sen sandım ve korktum ben bısey yapmadım ama yaaaa:hasta:ısım karısmıs okadarrrrr ama yaaaaa:shootout::shootout:

yumurta içmeye başlıyoruz eşimle,tavsiye üzerine.köy yumurtası.bugün geldide bende çiğ yumurta içmeye heves ve cesaret yok.10 yıl çocuğu olmayan biri denemiş ve çocukları olmuş.kadında yumurta,erkekte sperm oluşumunu sağlıyormuş.hayırlısı bakalım.
listeye eklensin diye yazmamıştımda arkadaşların dikkati şaşırttı beni.

hmm anladim tatlim.. cig yumurta icmekte gercekten cesaret ister benim midem bulanir onu icmeye kalksam galiba 🙁 Insallah faydasini gorursunuz canim

Dikkatlidir bizim kizlar 🙂

inşallaaahhhhh gelecek canım o günler bizi de bulacak allahın izniyle, yeter ki inanalım.

dogru soyluyorsun tatlim.. sabir sabir sabir..

sanada kolay gelsin bu arada..

tekar hoşgeldin tatlım neye başlıcaksın canım bukadar cesaret gerektiriyo

aminnnnnnnnn inş evet canım bulup kaybetmek okadar zorki ben depresyona girdim ama şimdi iyiyi çünkü ümitliyim herşeyin başi sağlık çok şükür bebeğimiz oluyo rabbim tekar versin ama busefer almasın inş hepimiz anne olucaz inş

evet canım inş bundan sonra reglin zamaınıda gelir ve inş rabbim bebeiğini çok bekletmeden verir

Inanirim canim ama cok sukur ki cikmissin bak depresyondan.. Hem dedigin gibi en azindan oldugunu biliyorsun..

Insallah gelir canim..

amin canım.bu yumurtanın 1 sürü özelliği olması lazım.faydasıda o yüzden zaten.inşaallah vesile olur.

Ranagul canim nasil ozelligi olmasi gerekiyor?

kızlar bende cıkıyorum yarın gorusuruz bakın bos bırakmayın burayı öptum heppnızıııı hoscakalın

Tatli cadim sanada hayirli aksamlar.. gorusuruz

İYİ AKŞAMLAR CANLAR.DUALARINIZDA UNUTMAYIN.ALLAH'A EMANET OLUN.
yarın tekrar görüşürüz,hepinizi öpüyorum.

iyi assamlar.. gorusuruz

tamam canım görüşürüz

yok bitanem yok senin hiç birşeyin ranbbim senide bebeğinide korusun inş bizide korkuttu tatlı cadım sen rahat ol kurban olurum ben sana da bebeğinede teyzesi kurban olsun onu yaratan rabbime iyi bak yeğenime sakn üzme ou canım benim buarada seni çok özlemişim eyşanım naslsın tatlım
allahım herkesin bebeğini korusun hayırlı sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip eylesin bebek özlemiyle yananlarada tez zamandan evlat versin..canım hamdolsun çok iyiym bu ikinci trimestar denilen 4ve 6aylar rahat geçiyormuş sanırım..ilk aylar bulantı sonra bir test yanlışlığı falan derken şimdi keyfini çıkarıyorum hamdolsun..4kilo aldım 21haftamı bitirdim çokmu kilo alıyorum diye kaygılar başladı bu sefer annıycan kendimi dinlemelerim bitmiyor..teyzesi çok sağool güzel sözlerin için bende yoğunluktan giremedim yoksa hamile kaldı bıraktı gitmeyin demeyin olurmu😀

o eysan sen degılsın canım benım senın arkandan dua ettık uzulmedık yawwwwwww sen ıyı ol da yeter bıze karısıklık olmus canım eysan dıye bırı bebegını kaybetmıs allah korusun sen sandık bızde panıkledık sen ıyı ol canım benım bebıs nasıl soyle bakayım?
Allah razı olsun canım başka eyşan olduğunu bilmiyordum herkimse rabbim yardımcısı olsun..bende herşey yolunda hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz😀sende ne var ne yok

Kizlar az once bi tane ovulasyon testi siparis ettim.. bu test idrarla degil tukuruk veya vajinadan biraz sivi ile yapiliyormus.. Ve uzun sure kullanabiliyormussun.. (insallah gerek kalmaz ama)

diger testlere para vermekten biktim, duzensiz adet oldugum icinde yumurtlama gunlerimide hesaplayamiyorum.. o yuzden birde bunu deneyecegim canlarim.. bakalim neler olacak 🙂

Allah razı olsun canım başka eyşan olduğunu bilmiyordum herkimse rabbim yardımcısı olsun..bende herşey yolunda hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz😀sende ne var ne yok
ıyıyım canım bende saol kusura bakma tekrar canım benım emı benım hatamdı ısmı gorunce ben panıklettırdım herkesı korktuk ama napayım yaawwww:shootout:aman sen ıyı ol bebısde ıyı olsun bıze yeter

Kizlar az once bi tane ovulasyon testi siparis ettim.. bu test idrarla degil tukuruk veya vajinadan biraz sivi ile yapiliyormus.. Ve uzun sure kullanabiliyormussun.. (insallah gerek kalmaz ama)

diger testlere para vermekten biktim, duzensiz adet oldugum icinde yumurtlama gunlerimide hesaplayamiyorum.. o yuzden birde bunu deneyecegim canlarim.. bakalim neler olacak 🙂
dene bakalım canım....bende cıkamadım eysan gırınce yanlıslıgı duzelteyım dıyeee bırazdan cıkıcam ama gorusuruz tekrar

kısssss benım ne sucum var eysanı gorunce cıkamadım canım eysanım kusura bakma ama sayfada yazıyodu okudum sen sandım ve korktum ben bısey yapmadım ama yaaaa:hasta:ısım karısmıs okadarrrrr ama yaaaaa:shootout::shootout:

canımm benim niye kırıldınki bu bize nekadar düşkün olduğunu gösteririr aslında bak bizimle ilgili sanip hemen okumuşun ben sana iltifat ettim aslında gülüm beni yanliş anlama sakın çok seviyorum ben seni yaaa

hmm anladim tatlim.. cig yumurta icmekte gercekten cesaret ister benim midem bulanir onu icmeye kalksam galiba 🙁 Insallah faydasini gorursunuz canim

Dikkatlidir bizim kizlar 🙂

dogru soyluyorsun tatlim.. sabir sabir sabir..

sanada kolay gelsin bu arada..

Inanirim canim ama cok sukur ki cikmissin bak depresyondan.. Hem dedigin gibi en azindan oldugunu biliyorsun..

Insallah gelir canim..

Ranagul canim nasil ozelligi olmasi gerekiyor?

Tatli cadim sanada hayirli aksamlar.. gorusuruz

iyi assamlar.. gorusuruz

evet canım rabbim inş çok bekletmexz hepimize verir inş

Geri