Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canımmm hoşgeldin evet yazgülüm nihayet regl olmuş rekor kırdı valla 🙂
inş. canım inşallah hepimiz anne oluruz

rica ederimmmm ne demek 🙂 afiyet olsun o zaman canımcım, teşekkür ederim bu arada

hoşbulduk tatlım allah bidaha vermsin yazım gülümede bizede kimseye rabbim sağlık versin herbirimize ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin

bende bıldıgın gıbı ıste bugun burdaydım hep ıkıde bır gırdım bıraz hamıslere takıldım sormak ıstedıgım bısey vardı onu sordum bılgı aldım sagolsun boyalı kus ve pınar bılgı verdı burdaydım yanı canım cıkıs saatım gelmedı ısten beklıyorum canım olsun semıner ıyıdır kıssss bılgı verdılerse yarar yanı kafadan atmak olmaz canım bız sabıtlenmısız bıkerem😛iha:hanı dıyoya sayfanın basında sabıt hamıle kalmak ısteyenlerın paylasım alanı dıye aynen oyleeeee:laugh:😛iha:

kz allah seni hakketen nöle sabit fikiriz biz:laugh:

bende bıldıgın gıbı ıste bugun burdaydım hep ıkıde bır gırdım bıraz hamıslere takıldım sormak ıstedıgım bısey vardı onu sordum bılgı aldım sagolsun boyalı kus ve pınar bılgı verdı burdaydım yanı canım cıkıs saatım gelmedı ısten beklıyorum canım olsun semıner ıyıdır kıssss bılgı verdılerse yarar yanı kafadan atmak olmaz canım bız sabıtlenmısız bıkerem😛iha:hanı dıyoya sayfanın basında sabıt hamıle kalmak ısteyenlerın paylasım alanı dıye aynen oyleeeee:laugh:😛iha:

evet kiz bende sabah bir kac defa baktim sessiz buralar geri atildim haha 🙂

ahaha aynen sabitiz biz 😛😛iha:

evet bitanem rabbimm sabır versin öyle zorki benimki 2 3 haftalıktı ama ben okadar üzüldümki bide büyük olunca dahada zor rabbim acısını hafifletsin inş bize de o eyşanada sağlkl hayırlı evlatlar versin

Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..

tekrar merhabalar,ben regl tarihini söylememiştim ama listeye eklenmiş.baya şaşırdım.bugün yeni birşey denemeye başlayacağım.cesaretimi toplamaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.
buarada EYŞAN'a çok üzüldüm.Allah sabır versin.

Canim sen bi ara yazmistin regl tarihini ben hatirliyorum o zaman eklenmistir 🙂 Yoksa nerden bilsinler tarihini 🙂

hayirdir canim bu kadar cesaret gerektirecek sey ne bizlede paylasirmisin?

Bu arada bende yarin corek otu, tarcin ve bal karisimina baslayacagim.. bakalim nasil bir etkisi olacak..

Canim sen bi ara yazmistin regl tarihini ben hatirliyorum o zaman eklenmistir 🙂 Yoksa nerden bilsinler tarihini 🙂

hayirdir canim bu kadar cesaret gerektirecek sey ne bizlede paylasirmisin?

Bu arada bende yarin corek otu, tarcin ve bal karisimina baslayacagim.. bakalim nasil bir etkisi olacak..
yumurta içmeye başlıyoruz eşimle,tavsiye üzerine.köy yumurtası.bugün geldide bende çiğ yumurta içmeye heves ve cesaret yok.10 yıl çocuğu olmayan biri denemiş ve çocukları olmuş.kadında yumurta,erkekte sperm oluşumunu sağlıyormuş.hayırlısı bakalım.
listeye eklensin diye yazmamıştımda arkadaşların dikkati şaşırttı beni.

tekrar merhabalar,ben regl tarihini söylememiştim ama listeye eklenmiş.baya şaşırdım.bugün yeni birşey denemeye başlayacağım.cesaretimi toplamaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.
buarada EYŞAN'a çok üzüldüm.Allah sabır versin.

tekar hoşgeldin tatlım neye başlıcaksın canım bukadar cesaret gerektiriyo

Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..

aminnnnnnnnn inş evet canım bulup kaybetmek okadar zorki ben depresyona girdim ama şimdi iyiyi çünkü ümitliyim herşeyin başi sağlık çok şükür bebeğimiz oluyo rabbim tekar versin ama busefer almasın inş hepimiz anne olucaz inş

ah nerde o gunler insallah insallah.. ama bebisim gelmediyse bile reglim zamaninda gelsin ki ben boyle stres olmayim demi ama ;-)

evet canım inş bundan sonra reglin zamaınıda gelir ve inş rabbim bebeiğini çok bekletmeden verir

Geri