Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm anladim tatlim.. cig yumurta icmekte gercekten cesaret ister benim midem bulanir onu icmeye kalksam galiba 🙁 Insallah faydasini gorursunuz canim

Dikkatlidir bizim kizlar 🙂

dogru soyluyorsun tatlim.. sabir sabir sabir..

sanada kolay gelsin bu arada..

Inanirim canim ama cok sukur ki cikmissin bak depresyondan.. Hem dedigin gibi en azindan oldugunu biliyorsun..

Insallah gelir canim..

Ranagul canim nasil ozelligi olmasi gerekiyor?

Tatli cadim sanada hayirli aksamlar.. gorusuruz

iyi assamlar.. gorusuruz

allahım herkesin bebeğini korusun hayırlı sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip eylesin bebek özlemiyle yananlarada tez zamandan evlat versin..canım hamdolsun çok iyiym bu ikinci trimestar denilen 4ve 6aylar rahat geçiyormuş sanırım..ilk aylar bulantı sonra bir test yanlışlığı falan derken şimdi keyfini çıkarıyorum hamdolsun..4kilo aldım 21haftamı bitirdim çokmu kilo alıyorum diye kaygılar başladı bu sefer annıycan kendimi dinlemelerim bitmiyor..teyzesi çok sağool güzel sözlerin için bende yoğunluktan giremedim yoksa hamile kaldı bıraktı gitmeyin demeyin olurmu😀

Allah razı olsun canım başka eyşan olduğunu bilmiyordum herkimse rabbim yardımcısı olsun..bende herşey yolunda hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz😀sende ne var ne yok

yok bitanem demeyiz ama sen fırsat buldukça gir tamammı çok özlüyoruz yeğenimizi arada getir aanesi çok iyi bak kendine dualarında unutma bizi tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım kilo işinide kafaya takma çünkü sen bayağı zayıftın fazla kilo alıcağını sanmam hamişliğin iyi gitmesine çok sevindi inş kolay bir doğum yaparsın güzelim

yok bitanem demeyiz ama sen fırsat buldukça gir tamammı çok özlüyoruz yeğenimizi arada getir aanesi çok iyi bak kendine dualarında unutma bizi tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım kilo işinide kafaya takma çünkü sen bayağı zayıftın fazla kilo alıcağını sanmam hamişliğin iyi gitmesine çok sevindi inş kolay bir doğum yaparsın güzelim
inşallahhh canım benim kolay bir doğumla oğluşumu kucağıma alırım...dualarımda hep varsınız rabbim inşşalah hepinizin göbüşünü dolduracak..

Kizlar az once bi tane ovulasyon testi siparis ettim.. bu test idrarla degil tukuruk veya vajinadan biraz sivi ile yapiliyormus.. Ve uzun sure kullanabiliyormussun.. (insallah gerek kalmaz ama)

diger testlere para vermekten biktim, duzensiz adet oldugum icinde yumurtlama gunlerimide hesaplayamiyorum.. o yuzden birde bunu deneyecegim canlarim.. bakalim neler olacak 🙂

inş işeyarar gülüm bide bakalım önümüze geleni deniyoruz rabbim sonumuzu hayr etsin

inşallahhh canım benim kolay bir doğumla oğluşumu kucağıma alırım...dualarımda hep varsınız rabbim inşşalah hepinizin göbüşünü dolduracak..

inş canım bir avazda kurtarırsın allh razı olsun inş hepimiz yaşarız o güzel duyguyu ayyy yerim ben oğluşunu yaaa ne tatlı dır o şimdi

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

nisan rüzgar.................12 Şubat (Hayırlı haberler inşallah)

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
ranagul.........................20 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat
ayşegül........................27 şubat
lalezar.........................27 şubat
dileğimm.....................28 Şubat
tatlı cadım....................28 Şubat
bebişim.........................2 Mart
aslıgökçe......................3 Mart
pretty women .............. 5 Mart
zuzuu...........................6 Mart
ecce ............................7 Mart
desen ..........................9 Mart
mrs m. ........................10-12 Mart
Elifim ....................... 13 Mart
yns_ysmn.................14 Mart

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)r:baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrr):baby:
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam.............................7 şubat (şubat anne adayı süperrrrrrrr):baby:
butterfly45......................15 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrr) :baby:

Geri