hmm anladim tatlim.. cig yumurta icmekte gercekten cesaret ister benim midem bulanir onu icmeye kalksam galiba 🙁 Insallah faydasini gorursunuz canim
Dikkatlidir bizim kizlar 🙂
dogru soyluyorsun tatlim.. sabir sabir sabir..
sanada kolay gelsin bu arada..
Inanirim canim ama cok sukur ki cikmissin bak depresyondan.. Hem dedigin gibi en azindan oldugunu biliyorsun..
Insallah gelir canim..
Ranagul canim nasil ozelligi olmasi gerekiyor?
Tatli cadim sanada hayirli aksamlar.. gorusuruz
iyi assamlar.. gorusuruz
allahım herkesin bebeğini korusun hayırlı sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip eylesin bebek özlemiyle yananlarada tez zamandan evlat versin..canım hamdolsun çok iyiym bu ikinci trimestar denilen 4ve 6aylar rahat geçiyormuş sanırım..ilk aylar bulantı sonra bir test yanlışlığı falan derken şimdi keyfini çıkarıyorum hamdolsun..4kilo aldım 21haftamı bitirdim çokmu kilo alıyorum diye kaygılar başladı bu sefer annıycan kendimi dinlemelerim bitmiyor..teyzesi çok sağool güzel sözlerin için bende yoğunluktan giremedim yoksa hamile kaldı bıraktı gitmeyin demeyin olurmu😀
Allah razı olsun canım başka eyşan olduğunu bilmiyordum herkimse rabbim yardımcısı olsun..bende herşey yolunda hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz😀sende ne var ne yok
yok bitanem demeyiz ama sen fırsat buldukça gir tamammı çok özlüyoruz yeğenimizi arada getir aanesi çok iyi bak kendine dualarında unutma bizi tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım kilo işinide kafaya takma çünkü sen bayağı zayıftın fazla kilo alıcağını sanmam hamişliğin iyi gitmesine çok sevindi inş kolay bir doğum yaparsın güzelim