Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kendine dikkat et güzelim.. taze meyve ve sebzeni eksik etme..iyi beslen biraz yardımı olur halsizliğine..
sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum ama çalışınca yorgunluk daha fazla oluyor önceden çok fazla dikkat etmezdim beslenmeye ama artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

arkadaşlarım ben kaçıyorum bi toplantım var hem de karşıda..saçıma bi fön çektirip çıkmam lazım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

canlarım kısmet değilmiş eve geldim regl oldum .... Hakkımızda hayırlısı ama merak etmeyin gayet iyiyim , demekki tüm belirtilerde psikolojikmiş işte , vücudumuz ,beynimiz oyun oynuyor bize...
Bizacım Hazalı bilmiyorum pretty woman da haber vermedi ben onlarıda siliyorum listeden artık bu kadar zaman oldu bak ben wc den çıktım laptopa oturdum haber vereyimde meraklanmayın diye, müsait değiller demekki giremiyorlar...Geldiklerinde inşaallah hamiş haberi ile gelirler hemen ekleyiveririz...

Hayırlısı olsun güzel arkdaşım sıkma canını inşallah birdahaki sefere hamiş haberini verirsin bize

kızlar ben geldim kocişimle dolaştık dolaştık dolaştık eve gelebildik nihayet
bide çok enteresan bizim koca bana sen hamilemisin dedi ala ala dedim o nerden çıktı dedim bilmem içime öyle doğdu dedi dedim yürü git dalga geçme benle delimi ne uyuz etti beni

Geri