Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik dra ne zaman gidiceksin ne zaman keseni görüceksin.çok dikkat et kendine tatlım benim yaptığım hata ders olsun size sakın kendini yorma
canım ben dün gittim dr.ultrasonda göremedi keseyi daha çok yeni ondan gözükmeyebilid dedi kanda baktırdım teste sonuç 1000 çıktı 10 gün sonra gel dedi ozaman tekrar ultrason yapacak canım hayırlısı yiyeceği ekmeği varsa dünyaya gelir.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşl.

saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik dra ne zaman gidiceksin ne zaman keseni görüceksin.çok dikkat et kendine tatlım benim yaptığım hata ders olsun size sakın kendini yorma
Canım dün gece senin yazını okumuştum bişeyler de yazmıştım Umarım görmüşsündür.Herşeyin hayırlısı Allah bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip eder inş

arkadaşlar hamileler listesinde kendimi gördükten sonra tekrardan bekleyenler listesine adımı yazdırmak bana çok zor geliyo ama başka çare yok.listeye benide eklermisiniz 13 mart rengl tarihim malesef.inşallah olmam,hiçkimse olmasın herkes hamiş olsun 🙂

offff hemde listenin en sonunda ben varım günler geçmek bilmez şimdi

Allahım lütfen herkes gebe olsun

canım ben dün gittim dr.ultrasonda göremedi keseyi daha çok yeni ondan gözükmeyebilid dedi kanda baktırdım teste sonuç 1000 çıktı 10 gün sonra gel dedi ozaman tekrar ultrason yapacak canım hayırlısı yiyeceği ekmeği varsa dünyaya gelir.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşl.[/QUOTE]

inşallah Allhın izniyle kavuşursun bebeğine bizde tekrar teyze oluruz.Allah ikinizede sağlık versin canım

arkadaşlar hamileler listesinde kendimi gördükten sonra tekrardan bekleyenler listesine adımı yazdırmak bana çok zor geliyo ama başka çare yok.listeye benide eklermisiniz 13 mart rengl tarihim malesef.inşallah olmam,hiçkimse olmasın herkes hamiş olsun 🙂

offff hemde listenin en sonunda ben varım günler geçmek bilmez şimdi
canım sabır sabır olmadan hiçbişey olmaz günler çok çabuk geçiyor bir bakmışsınki tekrar bekleyenler listesine girmişsin yeterki umudunu kaybetme benim 8.ayda geldi inşallah sımsıkı tutunur ve bırakmaz beni meleğim🙂 ben hep dua ediyorum allahım tüm evlat sabihi olmak isteyenlerin kucaklarını bebişle doldur

canım ben dün gittim dr.ultrasonda göremedi keseyi daha çok yeni ondan gözükmeyebilid dedi kanda baktırdım teste sonuç 1000 çıktı 10 gün sonra gel dedi ozaman tekrar ultrason yapacak canım hayırlısı yiyeceği ekmeği varsa dünyaya gelir.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşl.

inşallah Allhın izniyle kavuşursun bebeğine bizde tekrar teyze oluruz.Allah ikinizede sağlık versin canım
canım inşallah kızımla eşim çok sevindi tabi bende inşallah allahım tamamına erdirir mutluluğumuz yarım kalmaz.

Geri