Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarıııım , biliyorum benden heyecanlısınız 🙂 kısmetten ötesi boşşş.... Bakalım bu akşam ve yarın sabah olmamışsam yapacağım test en azından boşa beklememiş oluruzzzz ...hepinizi çoook seviyorum , çıkış saati geldi bana müsaade , öpüyorum hepiniziiii

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR!
Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:

pretty woman.............. 1- 3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
hazal............................2 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
desen...........................10 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:

nisan rüzgar.................12 Şubat
zuzuu...........................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
ranagul.........................20 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat
ayşegül........................27 şubat
lalezar.........................27 şubat
dileğimm.....................28 Şubat
tatlı cadım....................28 Şubat
bebişim.........................2 Mart
aslıgökçe......................3 Mart
ecce ............................7 Mart

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
niiisam..................................7 şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:

Canlarıııım , biliyorum benden heyecanlısınız 🙂 kısmetten ötesi boşşş.... Bakalım bu akşam ve yarın sabah olmamışsam yapacağım test en azından boşa beklememiş oluruzzzz ...hepinizi çoook seviyorum , çıkış saati geldi bana müsaade , öpüyorum hepiniziiii

tamam canımm merakla bekliyorum inş güzel haberler verrsin bize güle güle

slm desencimmmmmmmmm
inş hamilesindirrrr
yarın test yaptığında çıkmazsa bile üzülme bazen hemen çıkmıyo Allah bilir ama bana göre bebiş vaaaaaaaaaa. belimde canım benimde ağrım vardı..........
bide hazaldan haberi olan vamıııııııı........

tamam canımm merakla bekliyorum inş güzel haberler verrsin bize güle güle

DESENim
inşallah hamilesindir güzel kardeşim..haberini bekliyorum

slm desencimmmmmmmmm
inş hamilesindirrrr
yarın test yaptığında çıkmazsa bile üzülme bazen hemen çıkmıyo Allah bilir ama bana göre bebiş vaaaaaaaaaa. belimde canım benimde ağrım vardı..........
bide hazaldan haberi olan vamıııııııı........

canlarım kısmet değilmiş eve geldim regl oldum .... Hakkımızda hayırlısı ama merak etmeyin gayet iyiyim , demekki tüm belirtilerde psikolojikmiş işte , vücudumuz ,beynimiz oyun oynuyor bize...
Bizacım Hazalı bilmiyorum pretty woman da haber vermedi ben onlarıda siliyorum listeden artık bu kadar zaman oldu bak ben wc den çıktım laptopa oturdum haber vereyimde meraklanmayın diye, müsait değiller demekki giremiyorlar...Geldiklerinde inşaallah hamiş haberi ile gelirler hemen ekleyiveririz...

Geri