Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarim su anda patron yanimda oturuyoru o yuzden siteye bakamiyorum ama o gidince yazilanlari okuyup cevap yazacagim..

Teekkür ederim hepinize kendimi toparlayıp yine aranızdayım işte EVVELALLAH.Kendimi topralamadan yazıp sizleri de üzmek istemedim.Beni tekrara listeye almanız bilebana heyecan verdi yeniden.Yaşadığımız sürece umudumuzu da yaşatmalıyız.Allah bri insanın rızkını kesecekse canını alırmış zaten.Dediğin gibi nur85 çok haklısın ,hediyeyi asaletle sbaırla beklemek ve hep güzel karşılamak gerekir heleki Allahımızdan gelen ve en güzel kutsal hediye için.

canım gecmiş olsun allah sabır versin hayırlısı buymuş demekki mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler umudumuzu kaybetmeyelim sevgiler

Sizleri çok seviyorum ve aranızda olduğum için çok mutluyum.Benim he rderdimi sevincimidinleyen sizlersiniz en çok sizinle dertleşiyorum,ben anlıyorsunuz.Çok güzel olacak herşeyler ve hep sizlerle olmaktan mutlu olacağım.Yeniden Mucizelerimizi elele bekleyelim.

Canlarım burada birbirimizi anlamak ve aynı zamanda yardımcı olmak için varız.Bu sebeple sormak istediğiniz brişeuy olursa sakın üzülürüm diye kendinizi çekmeyin.Size yardımcı olacak birşey olursa anlatırım canlarım.

Sakın endişeli olmayın,bebişimin düşmesi herhangi brişeye bağlı değildi,yani korkup da hapşırdım öksürdüm ayakta çok kaldım düşermidiye düşünmesin hamiş arkadaşlar.Erken gebelikler de yani özellikle 5 haftalıktan küçük hamileliklerde döllenen yumurta oluşan embriyro saplıklı ve gelişmesi sorunlu olacaksa Allahın hikmetiyle vücut kendiliğinden atıyor.Atmak için o kadar çanbalıyorki insan Allahın bu mükemmel işleyişi yaratışına hayran kalıyor.Tutunması uygun olan ve saplıklı embriyor o kadar güçlü tutunuyorki zaten,o yüzden hiç endişenzi olmasın.

mucizecim çok geçmiş olsun,ben de seni merak ediyordum,ama sen o kadar güzel şeyler yazmışsın ki söylenecek her şeyi söylemişsin.dediğin çok doğru ben de hep allahım bi sakatlığı varsa hayırlısı değilse ilerlemeden başta düşsün diyordum ,çünkü zaman ilerledikçe daha çok bağlanıyorsun ve ayrılmak zor oluyor,hem de kürtaj olmak zorunda kalıyorsun.en hayırlısı olmuş canım,eminim en kısa zamanda sağlıklı bebişin merhaba diyecek,zaten gebeliklerin yüzde 30 u gibi büyük bir kısmında ilk bebekte düşük oluyormuş,ne yazık ki çok yaşanan bir durum.ama insan tabi ki üzülür tekrar geçmiş olsun canım.

Sakın endişeli olmayın,bebişimin düşmesi herhangi brişeye bağlı değildi,yani korkup da hapşırdım öksürdüm ayakta çok kaldım düşermidiye düşünmesin hamiş arkadaşlar.Erken gebelikler de yani özellikle 5 haftalıktan küçük hamileliklerde döllenen yumurta oluşan embriyro saplıklı ve gelişmesi sorunlu olacaksa Allahın hikmetiyle vücut kendiliğinden atıyor.Atmak için o kadar çanbalıyorki insan Allahın bu mükemmel işleyişi yaratışına hayran kalıyor.Tutunması uygun olan ve saplıklı embriyor o kadar güçlü tutunuyorki zaten,o yüzden hiç endişenzi olmasın.

Canimcim gecmis olsun. Böyle dimdik ayakta durmana, kendine moral vermene hayran oldum. Simdiki zamanda böyle senin gibi bilincli, ayaklari yere basan ve ümidini hic kaybetmeyen anneler lazim. Senin gibi birinin bu sitede olmasi umarim diger arkadaslara da örnek olur.

Ne olursa olsun yola devam! cok öpüyorum

mucizecim çok geçmiş olsun,ben de seni merak ediyordum,ama sen o kadar güzel şeyler yazmışsın ki söylenecek her şeyi söylemişsin.dediğin çok doğru ben de hep allahım bi sakatlığı varsa hayırlısı değilse ilerlemeden başta düşsün diyordum ,çünkü zaman ilerledikçe daha çok bağlanıyorsun ve ayrılmak zor oluyor,hem de kürtaj olmak zorunda kalıyorsun.en hayırlısı olmuş canım,eminim en kısa zamanda sağlıklı bebişin merhaba diyecek,zaten gebeliklerin yüzde 30 u gibi büyük bir kısmında ilk bebekte düşük oluyormuş,ne yazık ki çok yaşanan bir durum.ama insan tabi ki üzülür tekrar geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım,çok haklsıın,oran hatta %30 değil %50-60 lardaymış çünkü canım,daha açıklayıcı bilgi vereyim tğm arkadaşlara,eğer ben adetim 3 gün geçince test yapmasaydım ve de bekleseydim 10 gün geçmesini,gebe kalmış olduğumu hiçbilmeyip bu 10 gün sonra gelen kanamayı da adet gecikmesi sancaktım.10 gün gecikmeli adet oldum diyecektim.Çoğu kadın da adeti 10-15 gün geçmeden gebelik testi yapmayıp gelen kanamyı adet sanabiliyrolarmış.Yani hamile kalamıyorum diye üzüeln arkadaşlara da söylemek isterim ki o geciken adetleri belki de oluşan ama tutunamayan bir gebelikrit ve onlar test yaptırmadıkları için bilemeyebilirler.Bu durumda da bilsinlerki belki de hamile kalabiliyorlar ama gebelik kaliteli olamyınca düşüyor.Ve bu aslında iyibirşeymiş,bu gebe kalındığını gösterirmiş.Bu tazr düşükler çok ilerlemediği için düşük dahi sayılmazlarmış.Sessiz sedasız adet sanılarn belriti vermeyen kürtaja gerek olmayan gebeliklermiş.

Geri