Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy yazım gülümmm canım ben senden çok ümitliydim ama hayırlısı böyle diilmişş canım olsun önümüzdeki ay inşallah bitanemmm...

Ah canim ben kendimden pek umitli degildim yine kendi kendimi sasirtmadim 🙂

evet canim herseyin hayirlisi artik ne yapalim..

nerdesin kız senn.. geziomusun yinee 🙂 :laugh:

yok kiz gezmiyorum 🙂 calisiyorumda o yuzden cevaplar biraz gec olabilir 🙂

kızlar mrb ben yeni katıldım çok güzel bi site burası.umarım herkesin yüzü en kısa zamnda güler
bende suan test için bekliyorum gecen hafta aşılama oldum 2ci aşılamam bugün 8 gün oldu inşlh bu defa negatifi görmem varmı aranızda aşılama olan kızlar bir kaç sorum olcak

Tekrar hosgeldin canim insallah tutmustur asilaman.. yaptiranlar var onlar sana yardimci olacaktir insallah..

canımın taa içiiii üsülmeee :hasta:
bisde üzülürüss mercimekle soraaa
gelicek bitanemm en kısa zamanda gelicek bebeğinn inşşş
mercimeğin yanındamış o söledi burda ama o da benim gibi nazlı benim nazım nasıl bitti onunda bitecek hopp bi bakmışsın annesinin göbişinde oluvermiş diyooo teyzesiii
hakkında hayırlısı canımmmm
üzülme ne olur
birde şu preseed i bi denesene yurtdışındasın ne güsel
biz türkiyeye getirttik yurtdışından ordan almıyosun yaaaaa :n028:

Kurban olsun teyzesi mercimekle annesine 🙂

insallah bitanem ya insallah en kisa zamanda benim nazli mercimegimde gelir gobusume.. sabir etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok ki zaten..

Mercimekli fistik preseed aldim ben zaten bu ay denemistik.. hatta galiba seninle beraber siparis etmistik o zaman hatirlarsan.. bu ay reglim gelsin calismalar baslayinca hem preseed hemde ovulasyonla tekrar deneme yapacagim.. bu ay ovulasyon testi kullanmamistim.. birde boyle kombinasyon deneyelim demi 🙂

aslıgökçe merhaba canım,herkese merhaba,ne yazıkki size üzüleceğiniz bir haber vereceğim fakat moraliniz bozup fazla üzülmenizi istemiyorum çünkü ben 2 gün kendimi dinledim toparlandım,ne olur sizde fazla üzülmeyin ,ne yazıkki düşük yaptım.Bahsettiğim silindikçe önce kahverengi azıcık gelen kanamam bri akşam şiddetli bri sancıyla pembeye ve ardından adet kanamasına dönüştü ve bebeğimi kaybettim.Hayırlısnın bu olduğunu,Allahımın en iyisini bileceğini düşüüp ve buna yüğrekten inanıp asla isyan etmedim,dua edip,sabredip beni sevdiğini bilip şükrettim.Bana brigün bebişimi vereceğini biliyor ve bekliyorum canlarım.Kimyasal gebelik denilen ve daha hamileliğin erken safhalarında olan adet gecikmesi gibi gelen bri düşük.İki test pozitif,kan tahilindbet hcg 365 çıktı ve doktro keseyi görmüştü fakat yavaş yavaş gebelik belritilerimin yokolduğunu kendim hissettim ve sonunda da adet kanamsı gibi bir kanamayla düştü.Bu durumda ben artık Ocak ayı anne adayı değilim,adet tarihim de 26 Ocak oldu bu durumda ve sanırım beklediğimn adet tarihi 23 Şubat.Kısmet arkadaşlarım,Allahım ne verirse razıyım,o bizim bilmediğimiz hayırları şerleri bilir.Szileri çok seviyorum.Beni sorduğun için ayrıca teşekkür ederim aslıgökçem.
canımm benmm okukern tüylerim diken diken olduu anlatamam kaç gündür senin haberini alabilmek için forma bakıyodum inş bişi yoktur diyodumm ama öyle güzel öyle doğru yazmışsınkii sölicekk hi.çbişi yokkk işte tevekkülün en güzel noktasındasın sen cnnmm maaşllahh Rabbim sana öyle bi kalp güzellliği vermişkii ianan hayran kaldımm hep bildiğim dillendirdiğim cümleler belki ama insanın esaas olan bunlar başıan geldiğinde bu cümleleri kurabilmesii.Allah senden razı olsun bu kadar güzel düşüncelerin ve burda bunları dile getirip çoğu arkadaşa örnek olabildiğin için inşallah.hemen pes etmek bizim işimiz değil ölmek istiyporum çok kötüyüm demek te haddimiz değil aslında biz okadar acizizkii bizi yaradana bırakmak yeerine herşeyi kendimiz düşünüp yanlış cümleler kurabiliyoruz Allah muhafaza.
Rabbim hakkında hayılı olanı gönlüne razı gönlündekinide hakkında hayırlı eylesinnnn hepimizi içinde inşallah ve iananıyorum kii bu inanaç ve sabırla meleğin sağlıkla en kısa zamnda tekrar gelicek annesinee.senden dua bekliyorum güzel insan

hoşbulduk canım ben 24 yasındayım 4 senelik evliyim 2 senedir bebek yapmaya calışıyoruz olmuyor malesef tedavi görüyorum 1 senedir ilaçlar iğneler falan hepsini gördüm 2 ay önce aşılama oldum tutmadı bu ay 2ci aşılamamı oldum göbekten iğne kullandım catlatma iğnesi falan olduktan sonra aşılama yapıldı şimdi test gününü bekliyorum böyle işte canım bende sizin gibi anne olmak istiyorum

Canim tedaviye baslama sebebiniz her hangi bir sorun ciktigi icin mi esinde veya sende yoksa 1 sene beklediginiz ve gebelik olmadigi icin mi? bende regl olduktan sonra doktorumun basinin etini yemeye gidecegimde o yuzden soruyorum..

insallah bu asilaman tutmustur canim..

aslıgökçe merhaba canım,herkese merhaba,ne yazıkki size üzüleceğiniz bir haber vereceğim fakat moraliniz bozup fazla üzülmenizi istemiyorum çünkü ben 2 gün kendimi dinledim toparlandım,ne olur sizde fazla üzülmeyin ,ne yazıkki düşük yaptım.Bahsettiğim silindikçe önce kahverengi azıcık gelen kanamam bri akşam şiddetli bri sancıyla pembeye ve ardından adet kanamasına dönüştü ve bebeğimi kaybettim.Hayırlısnın bu olduğunu,Allahımın en iyisini bileceğini düşüüp ve buna yüğrekten inanıp asla isyan etmedim,dua edip,sabredip beni sevdiğini bilip şükrettim.Bana brigün bebişimi vereceğini biliyor ve bekliyorum canlarım.Kimyasal gebelik denilen ve daha hamileliğin erken safhalarında olan adet gecikmesi gibi gelen bri düşük.İki test pozitif,kan tahilindbet hcg 365 çıktı ve doktro keseyi görmüştü fakat yavaş yavaş gebelik belritilerimin yokolduğunu kendim hissettim ve sonunda da adet kanamsı gibi bir kanamayla düştü.Bu durumda ben artık Ocak ayı anne adayı değilim,adet tarihim de 26 Ocak oldu bu durumda ve sanırım beklediğimn adet tarihi 23 Şubat.Kısmet arkadaşlarım,Allahım ne verirse razıyım,o bizim bilmediğimiz hayırları şerleri bilir.Szileri çok seviyorum.Beni sorduğun için ayrıca teşekkür ederim aslıgökçem.
canımmm inan gözümden yaş geldi. bi an içim titredi..çok üzüldüm bitanem.. dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.. zaten sende biliosun böyle tutunamayan bebeklerde sorun oluomuş o yüzden düşüolarmış.. üzme kendini.. sen çok harika bi insansın kendi kendini çok güzel teselli ediosun.. şu açıdan bakalım.. hamile kalmanda hiçbi sorun yok ne eşinde ne sende.. bu kısmı daha güzel bu ay yada sonraki ay biliorum rabbim senide annelik mertebesine eriştirecek.. seni çok sewiyorum mucizem benimm

Canim ya cok uzuldum.. kendim icin uzulmeyi biraktim senin icin uzulmeye basladim bitanem ama sen soylenebilecek herseyi soylemissin... o kadar akli basinda yaziyorsun ki guzelim bize soylenecek soz kalmiyor.. Sen hayrinda, serrinde bizi yaradandan geldigini o kadar iyi biliyorsun ki.. Allahim bugunlerimize binlerce kez sukurler olsun.. sen herseyin en guzelini en dogrusunu bilirsin.. burda bebek hasreti ile yanip tutusan o kadar cok arkadasimiz var ki, bir biri icin dua eden o kadar cok insan var ki Rabbim bizim dualarimizi teker teker kabul edecektir insallah.. ben buna gonulden inaniyorum..

kendini toparlayip tekrar aramiza donmen cok guzel.. umarim en kisa zamanda tekrar anne adayi olarak listeye eklenirsin..

Geri