Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nur85,güzel arkadaşım,bende şu an senin yazdıklarından çok etkilendim.Çok yürekten ve inanarak yazmışsın canım,teselli ve kadırmaca değil tam da gerçekten inandıklarını söylemişsin.Biz bilemeyiz ki bir adım sonra başımıza ne geleceğini.Hani bazı filmler vardır,2 sonla bitiririler,2 ayrı son gösterirler,nasıl bitiiğini belirtmezle,örneğin filmde bir son olarak kadın otobüse binememiş kaçırmıştır şöyle biter,diğer son da yetişmiştir binmiştir başka türlü biter.Sonunu açık bırakırlar filmde.Hayatımızda öyle hamileliğim devam etseydi sonu ne olacaktı,belki kötü olacaktı,belki bebeğim engelli gelişecekti,bri özrü olacaktı,yada daha ileri bir gebelik haftamda düşecekti Allah bu acıyı yaşamamı istemedi,beni sınadı belki,imtihan ediyro şu an ve büyük ödülümü vermek için haketmemi istiyor.Bir arkadaşımız yazmıştı bu forumda hanginiz di hatırlayamadım ama yazdığınız aklımda,bri hoca demişki televizyonda BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN,BELKİ İMTİHAN SABRINIZDA GİZLİDİR.Ben Allahımın bana ve eşime yazdığı gizli ama eminim bizim için hayırlı alınyazısı için şükrediyorum ve ondan geleeklere zorsa dayanma gücü vereceğine de inanıyorum.Hepinize hayırlı olanı versin canlarım.Hamile olan arkadaşlar da bilsinler ki onların hamileliklerinde bir güzel hayır varki devam ediyor,bitenler ve ehenüz hamile kalamayanlar da bilsinler ki bir gün daha hayırlısı gelecek

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupis:nazar:Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:nazar:yupis

yazgulu24.....................23 ocak
ayyuzlu........................24 ocak

:d040::hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms::d040:
pretty woman.............. 1- 3 Şubat
hazal............................2 Şubat
dileğimm.....................2 Şubat
lalezar.........................3 Şubat
elifim ..........................4 Şubat
bebişim.........................4 Şubat
aslıgökçe......................6 Şubat
niisam.........................7 Şubat
desen...........................12 Şubat
nisan rüzgar.................12 Şubat
mrs m. ........................13 Şubat
incemeşe......................14 Şubat
yns_ysmn.....................17 Şubat
sammy_haa.................18 Şubat
esmos..........................22 Şubat
mucize.........................23 şubat

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:

boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan.................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85..............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Canim tedaviye baslama sebebiniz her hangi bir sorun ciktigi icin mi esinde veya sende yoksa 1 sene beklediginiz ve gebelik olmadigi icin mi? bende regl olduktan sonra doktorumun basinin etini yemeye gidecegimde o yuzden soruyorum..

insallah bu asilaman tutmustur canim..

1 sne bekledik olmayınca gittik doktora ikimizdede bişiy yok sebepsiz yani
sen neden başını yicen doktorun yanlış tedavimi yaptı yoksa. canım inşlh sende bebeğine kavuşursun inşlh allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün çok zor bir durum bu

nur85,güzel arkadaşım,bende şu an senin yazdıklarından çok etkilendim.Çok yürekten ve inanarak yazmışsın canım,teselli ve kadırmaca değil tam da gerçekten inandıklarını söylemişsin.Biz bilemeyiz ki bir adım sonra başımıza ne geleceğini.Hani bazı filmler vardır,2 sonla bitiririler,2 ayrı son gösterirler,nasıl bitiiğini belirtmezle,örneğin filmde bir son olarak kadın otobüse binememiş kaçırmıştır şöyle biter,diğer son da yetişmiştir binmiştir başka türlü biter.Sonunu açık bırakırlar filmde.Hayatımızda öyle hamileliğim devam etseydi sonu ne olacaktı,belki kötü olacaktı,belki bebeğim engelli gelişecekti,bri özrü olacaktı,yada daha ileri bir gebelik haftamda düşecekti Allah bu acıyı yaşamamı istemedi,beni sınadı belki,imtihan ediyro şu an ve büyük ödülümü vermek için haketmemi istiyor.Bir arkadaşımız yazmıştı bu forumda hanginiz di hatırlayamadım ama yazdığınız aklımda,bri hoca demişki televizyonda BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN,BELKİ İMTİHAN SABRINIZDA GİZLİDİR.Ben Allahımın bana ve eşime yazdığı gizli ama eminim bizim için hayırlı alınyazısı için şükrediyorum ve ondan geleeklere zorsa dayanma gücü vereceğine de inanıyorum.Hepinize hayırlı olanı versin canlarım.Hamile olan arkadaşlar da bilsinler ki onların hamileliklerinde bir güzel hayır varki devam ediyor,bitenler ve ehenüz hamile kalamayanlar da bilsinler ki bir gün daha hayırlısı gelecek
evt cnm çok ama çok doğruu bende şöle dinlemiştim tvde bebek size Rabbiminizin hediyesidir.siz hiç birinden hediye alacağınızda dermisiniz ona hadi hediyemi ver yada ne aldın,nezamn vereceksinn.nasıl oluyorda bukadar sabırsız olabiliyorsunuz Rabbiminizin vereceği hediyeye sual olurmu?okadar etkilenmiştim ki ne kadar güzel açıklanmış ne kadar doğru.biz hesdiyenin sualini soruyoruz hemde bizi yaratandan Allah korusun böle bişii olamamalı.gerçekten de dediğin gibi cnm belkide sabrımızda gizli mükafatımızz Allahım sabredenlerden eylesin üstelik insanın sağlıklı olupta beklemesi gibi büyük bi nimet varmı ki.

aslıgökçe merhaba canım,herkese merhaba,ne yazıkki size üzüleceğiniz bir haber vereceğim fakat moraliniz bozup fazla üzülmenizi istemiyorum çünkü ben 2 gün kendimi dinledim toparlandım,ne olur sizde fazla üzülmeyin ,ne yazıkki düşük yaptım.Bahsettiğim silindikçe önce kahverengi azıcık gelen kanamam bri akşam şiddetli bri sancıyla pembeye ve ardından adet kanamasına dönüştü ve bebeğimi kaybettim.Hayırlısnın bu olduğunu,Allahımın en iyisini bileceğini düşüüp ve buna yüğrekten inanıp asla isyan etmedim,dua edip,sabredip beni sevdiğini bilip şükrettim.Bana brigün bebişimi vereceğini biliyor ve bekliyorum canlarım.Kimyasal gebelik denilen ve daha hamileliğin erken safhalarında olan adet gecikmesi gibi gelen bri düşük.İki test pozitif,kan tahilindbet hcg 365 çıktı ve doktro keseyi görmüştü fakat yavaş yavaş gebelik belritilerimin yokolduğunu kendim hissettim ve sonunda da adet kanamsı gibi bir kanamayla düştü.Bu durumda ben artık Ocak ayı anne adayı değilim,adet tarihim de 26 Ocak oldu bu durumda ve sanırım beklediğimn adet tarihi 23 Şubat.Kısmet arkadaşlarım,Allahım ne verirse razıyım,o bizim bilmediğimiz hayırları şerleri bilir.Szileri çok seviyorum.Beni sorduğun için ayrıca teşekkür ederim aslıgökçem.

mucizemmmmm canımmmm
çokkkkkk üzüldüm anlatamam
canımsın sen üzme kendiniii
allahım sana en kısa sürede tekrar nasip etsin ve ben inanıyorum ki edecekde zaten
nasıl bişeysin sen yaa
bambaşkasın düşüncelerin hissettiklerin ve bizlere hissettirdiklerin tam bi mucizesin sen
hakkımızda hayırlısını versin yüce mevlamö hepimizin canlarım benimmmmm

Kurban olsun teyzesi mercimekle annesine 🙂

insallah bitanem ya insallah en kisa zamanda benim nazli mercimegimde gelir gobusume.. sabir etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok ki zaten..

Mercimekli fistik preseed aldim ben zaten bu ay denemistik.. hatta galiba seninle beraber siparis etmistik o zaman hatirlarsan.. bu ay reglim gelsin calismalar baslayinca hem preseed hemde ovulasyonla tekrar deneme yapacagim.. bu ay ovulasyon testi kullanmamistim.. birde boyle kombinasyon deneyelim demi 🙂

mercimekle anneside sana kurban olsun bebemmm kuzummmm
mucizeme okadar üzüldüm ki şuan azamıyorum bile
ama allahım bilir herşeyin hayırlısını tabiki
preseed e ovulasyon testiyle ve sıkı çalışmayla beraber devam kuzummm

yaptım ama negatıf cıktı cok kotuyum ama hala regl olmadım delırecem
canım takma kafan lütfen möralini bozma tatlım herşeyde bi hayır vardır ama için rahat edecekse kan testide yaptır
mrb kızlar yeni katıldım aranıza ama negatif güne denk geldim sanırım
ayyüzlü üzülme canım dünyanın sonu değil seni anlıyorum bende çok negatif gördüm zor bir durum ama herşeyin hayırlısı öncelikle. şansın önümüzdeki ay açık olsun inşlh
çok kafana takma üzme kendini..
hoşgeldin taze melek senin içinde hepimiz içinde hakıkımızda hayırlısı olsun inşllah
Gunaydin fistigim.. keske iyi bir haberle gelebilseydim ama malesef canim.. tahmin ettigim gibi cikti.. test negatif, ortalarda ne regl var ne bebek senin anlayacagin.. bir kac ay duzenli regl olmus ve artik duzeliyor diye umutlanmaya baslamistim ama malesef vucudum galiba benimle dalga gecmis.. Ne yapalim hakkimda hayirlisi boyleymis demekki.. aslinda stresslide degildim bu ay geciktirdim desem gayet rahattim ama kismetten otesi yok iste..

Sen nasilsin gulum? Mercimek nasil? yesin onu teyzesi.. insallah en kisa zamanda ona yegen gelir yazgulu teyzesinden 🙂

yukarda yazdigim gibi canim arkadasim.. malesef negatif..

Kiz dur catlama bi tane chatlagimiz var zaten 🙂 guzel haberle gelmek isterdim ama bu ay olmadi canim.. hayirlisi olsun..
canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım önümüzdeki ay inşllah hepimiz hamile kalıcaz ve şubat ayı anne adayı olarak ismimiz yazılacak inşallah Allahın izniyle.🙂
aslıgökçe merhaba canım,herkese merhaba,ne yazıkki size üzüleceğiniz bir haber vereceğim fakat moraliniz bozup fazla üzülmenizi istemiyorum çünkü ben 2 gün kendimi dinledim toparlandım,ne olur sizde fazla üzülmeyin ,ne yazıkki düşük yaptım.Bahsettiğim silindikçe önce kahverengi azıcık gelen kanamam bri akşam şiddetli bri sancıyla pembeye ve ardından adet kanamasına dönüştü ve bebeğimi kaybettim.Hayırlısnın bu olduğunu,Allahımın en iyisini bileceğini düşüüp ve buna yüğrekten inanıp asla isyan etmedim,dua edip,sabredip beni sevdiğini bilip şükrettim.Bana brigün bebişimi vereceğini biliyor ve bekliyorum canlarım.Kimyasal gebelik denilen ve daha hamileliğin erken safhalarında olan adet gecikmesi gibi gelen bri düşük.İki test pozitif,kan tahilindbet hcg 365 çıktı ve doktro keseyi görmüştü fakat yavaş yavaş gebelik belritilerimin yokolduğunu kendim hissettim ve sonunda da adet kanamsı gibi bir kanamayla düştü.Bu durumda ben artık Ocak ayı anne adayı değilim,adet tarihim de 26 Ocak oldu bu durumda ve sanırım beklediğimn adet tarihi 23 Şubat.Kısmet arkadaşlarım,Allahım ne verirse razıyım,o bizim bilmediğimiz hayırları şerleri bilir.Szileri çok seviyorum.Beni sorduğun için ayrıca teşekkür ederim aslıgökçem.
mucizem canım çok üzüldüm ama bunda da vardır bi hayır geçmiş olsun senin bu halini çok seviyorum hiç karamsar biri değilsin Allahım bize herşeyin hayırlısını yaşatsın inşallah bizde seni çok seviyoruz ve herzaman yanındayız inşallah canım

Teekkür ederim hepinize kendimi toparlayıp yine aranızdayım işte EVVELALLAH.Kendimi topralamadan yazıp sizleri de üzmek istemedim.Beni tekrara listeye almanız bilebana heyecan verdi yeniden.Yaşadığımız sürece umudumuzu da yaşatmalıyız.Allah bri insanın rızkını kesecekse canını alırmış zaten.Dediğin gibi nur85 çok haklısın ,hediyeyi asaletle sbaırla beklemek ve hep güzel karşılamak gerekir heleki Allahımızdan gelen ve en güzel kutsal hediye için.

Geri