nur85,güzel arkadaşım,bende şu an senin yazdıklarından çok etkilendim.Çok yürekten ve inanarak yazmışsın canım,teselli ve kadırmaca değil tam da gerçekten inandıklarını söylemişsin.Biz bilemeyiz ki bir adım sonra başımıza ne geleceğini.Hani bazı filmler vardır,2 sonla bitiririler,2 ayrı son gösterirler,nasıl bitiiğini belirtmezle,örneğin filmde bir son olarak kadın otobüse binememiş kaçırmıştır şöyle biter,diğer son da yetişmiştir binmiştir başka türlü biter.Sonunu açık bırakırlar filmde.Hayatımızda öyle hamileliğim devam etseydi sonu ne olacaktı,belki kötü olacaktı,belki bebeğim engelli gelişecekti,bri özrü olacaktı,yada daha ileri bir gebelik haftamda düşecekti Allah bu acıyı yaşamamı istemedi,beni sınadı belki,imtihan ediyro şu an ve büyük ödülümü vermek için haketmemi istiyor.Bir arkadaşımız yazmıştı bu forumda hanginiz di hatırlayamadım ama yazdığınız aklımda,bri hoca demişki televizyonda BAŞINIZA GELEN SIKINTILARA SABREDİN,BELKİ İMTİHAN SABRINIZDA GİZLİDİR.Ben Allahımın bana ve eşime yazdığı gizli ama eminim bizim için hayırlı alınyazısı için şükrediyorum ve ondan geleeklere zorsa dayanma gücü vereceğine de inanıyorum.Hepinize hayırlı olanı versin canlarım.Hamile olan arkadaşlar da bilsinler ki onların hamileliklerinde bir güzel hayır varki devam ediyor,bitenler ve ehenüz hamile kalamayanlar da bilsinler ki bir gün daha hayırlısı gelecek