Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
evt dediğin doğrı canımm ne kadar düşünürsek okadar geç oluyo tamamen psikolojik bizimkisi 🙂dualrını üstümüzden eksik etme canım çok sağolll
ya hep böyledir insanlar hep bişeyleri çok ister geçıkmelı olur,çoçuk ıstemeyenlerım 3 er 5 olur ısteyenınde zor olur anlamadım gitti düzen bu sanırım🙂farkındaysanız uzun sure sonra hamıle kalan arkadaslarında soyledıgı tek sey artık olmayacak dıye bırakmıstım düşünmüyodum o ay oldu dıyolar,enterasan ama gercek üzerine cok düşmeyın arkadaslar,benımde hep ıcımden çoçugumun olmayacagını dusunurum,ve allah şükür ikinci denemedi olduuuuu ve gercekten olmayacagını cok ıyı bılıyodum eşim bana olmaz bende sorun var bı rahatsızlık gecırdım olmayacagını doktor soykedı demıstı ve bız olmayacagını dusunuyoduk.imkansız gıbı geldı bıze ınanamadık,benden öncede eşimin 5 sene
beraber oldugu kız arkadası olmus ve hıc korunmamıslar olmamıs ole bısey, bendede olmayacagını dusunduk ama oldu önemli olan hayırlısını ıstemek,ben hep dua ettım Allahım benım ıcın hayırlıysa ver, yoksa olmasada hiç üzülmicem senden gelen herseye razıyım dıye ezan vaktınde cok dua etttim ,ve yazıda kaderde varmış oldu,şimdi tek istegım bebek ısteyen tüm arkadaslarımın kucagının doması ve bebek sahıbı olması ,dualarım sızınle canlarım yaaaaa🙂
evt dediğin doğrı canımm ne kadar düşünürsek okadar geç oluyo tamamen psikolojik bizimkisi 🙂dualrını üstümüzden eksik etme canım çok sağolll