Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi akşamlar arkadaşlar bende bu siteyi sürekli takip ediyorum ancak sters oluyorum diye uzun zamandır bakmıyordum çok şükür şimdi hamileyim erken olan belirtileri sizlerlede paylaşmak istedim.ovulasyon asla 14. gün olmuyo arkadaşlar ben 11. gün tek çalışma yaptım ve hamile kaldım ve inanılmaz ama 1 hafta sonra ucuz idrar testleriyle bile çift çizgi çıktı.belitilere gelince 1 hafta sonra midem acayip yanmaya başladı geceleri bile uyuyamıyordum alt kirpiklerim çapraz duruyodu göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyordu ve burnum çok kaşınıyordu benden bu kadar dualarım sizlerle darısı isteyen herkesin başına .Daha öncede düşük yapmıştım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin

merhaba canım senin adına çok sevindim inşallah biran önce bebeğini kucağına alırsın....Mutluluklar🙂)))

canım merhaba ben burdayım vallaha artık buraya hiç kimse girip te bir şeyler yazmıyor....
sen ne alemdesinnn...
benim reglime 5 gün var hayırlısı bakalım 20 haziranda olmam lazım..
bekleyip göreceğiz artık herşey kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
🙂))
Regl gününe az kaldı canım hadii bakalım inşallah güzel haberlerini alırız canım..
Bende bi değişiklik yok... Genel anlamda hala gebelikle alakalı araştırmalarım devam ediyor fakat buaralar bebek düşüncesine ara verdim.. Hem biraz tempolu günler içindeyim... Bu tempodada hamile kalsam belki hem kendi adıma hemde bebek için pekte sağlıklı olmayactıı.. bende şu yaz ayının geçmesini bekliyorum.. beklerkende boşa geçmesin diye zamanım alternatif tıptan yararlanıyorum.. ben uygun oldugum zaman dilimleri içinde kendime incir kürü yapıyorum ve eşimede harnup pekmezi içiriyorum.. bunlardan hariç sağlıklı beslenmeye özen gösterioruz... hasta sonu sporunada başladık.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım... elbet bir gün bebeğimizzz bizlere süprizx yapıp gelecektir..
Seduşcum inşalah her şey gönlüünce olurrr... :nazar:

asel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.benimde denememizin 3.ayı olcak bu ay inş hayırlı sonuçlar olur bizim içinde.ama bu ay galiba çalışma olmıcak çünkü acayip karın ağrım ve bulantım var dahiliyeye gidicem bu gün adetimin son günüydü işte artık ilaç veriri mutlaka ve ilaç aldığım içinde bebk bu ay ertelencek ama hayırlısı olsun.her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum yaa çok fena bişi gün boyu sürüyo hafif hafif arada bastırıyo neoldu anlamdım.bugün 2de doktora gidiyorum bu kez dahiliye bölümüne gitcem.dua edin olurmu önemli bişi olmasın
Geçmiş olsun canım, inşalah bişiciklerin yoktur... Allahım yardımcın olsun canım... Herşey gönlünce olsun ve en kısa zaamanda göbüşün bebekle dolsun 😀

gerçekten kimse bişi yazmamış..neden acaba..ben zaten ayda yılda bir giriyodum..şimdi de aynı ama..sizler yokolmuşsunuz🙂..ben de 3 haziranda reglimi oldum savdım..şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem..bakalım ne dicek..size yazarım..hepinizi öptüm..angelimm seni ayriyetteeenn çokca öptümmm
Canım ben pek takılmıyorum artık gebelik bolumunde cunku ara verdim bebek düşüncesineee.. hakkımızda hayırlısı olsun amin.. Canım yaa sendende güzel haberler bekliyorum.. sitemizdee büssürü hamiş arkadaslarımız oldu darısı başına ablacım.. Allah gonlune gore versinnn aminn...

Ablacım inşallah bidaki aya regl olmassın veee bebişin gelirrr..

Bizleri sensiz bırakma senden güzel haberler bekliyorum...

Öpdüm canım Allaha emanet ol....:nazar:

Bende bosladim burayi baya:D:D

evet kizlar rahim filmi cekindim ve sizinle sonuclari paylasmak istedim..
iki tüpümde acik bi tikaniklik falan yok yani rahmim icten distan normal yani kisaca drum gebe kalmana engel birsey yok dedi 🙂🙂🙂
1-2 ay sonra esim tekrar sperm testi olacak bakalim hizinda bi degisiklik var mi.
evet benden bukadar, hakkimizda hayrilisi kizlar öpüldünüz 🙂

angelım benim için daha bebek pek mümkün değil..öncelikle şu insülin yüksekliği için kullandığım ilaçları bırakmam gerekiyor..galiba en az 6 ay kullanmam gerekiyor..ama yine de siz varsınız diye giriyorumm..önce sağlık tabi ki..ama hamile olduğunu yazanlar olunca onlar adına çok heyecanlanıyorum..çok ilginç bi deneyim olsa gerek..sen ara verdiğini yazmışsın hayırlısı olsun ablacım..her işte vardır bi hayır..
herkese selam ve sevgiler..

carizmatikim bidenemmmm biliodum herşeyin normal olduğunu inşallah en kısa zamanda minik meleğine kavuşursun.... Bak kızımı yanlız bırakmayın yaa hadiii bi arkadaş gelsin :kiss: seni sefiom delüüüüüü

bende bosladim burayi baya:d:d

evet kizlar rahim filmi cekindim ve sizinle sonuclari paylasmak istedim..
iki tüpümde acik bi tikaniklik falan yok yani rahmim icten distan normal yani kisaca drum gebe kalmana engel birsey yok dedi 🙂🙂🙂
1-2 ay sonra esim tekrar sperm testi olacak bakalim hizinda bi degisiklik var mi.
evet benden bukadar, hakkimizda hayrilisi kizlar öpüldünüz 🙂

carizmacım senin adına sevindim canım umarım bundan sonrada herşey yolunda gidecek inş.

Geri