Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Güaydın kızlar yaz geldi herkes kayboldu... hani nerde hamile kalmak isteyen bayanlarrr... ??? herkes regl oldu ve ortalardan kayboldu.. neysee herkesin hakkkında hayırlısı olsun ben buralardayımm... şimmdilik bbbeebişş düüşünmeye ara verdikk.... eee kızlar sizlerden ne haber ????

Güaydın kızlar yaz geldi herkes kayboldu... hani nerde hamile kalmak isteyen bayanlarrr... ??? herkes regl oldu ve ortalardan kayboldu.. neysee herkesin hakkkında hayırlısı olsun ben buralardayımm... şimmdilik bbbeebişş düüşünmeye ara verdikk.... eee kızlar sizlerden ne haber ????

canım merhaba ben burdayım vallaha artık buraya hiç kimse girip te bir şeyler yazmıyor....
sen ne alemdesinnn...
benim reglime 5 gün var hayırlısı bakalım 20 haziranda olmam lazım..
bekleyip göreceğiz artık herşey kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
🙂))

gerçekten kimse bişi yazmamış..neden acaba..ben zaten ayda yılda bir giriyodum..şimdi de aynı ama..sizler yokolmuşsunuz🙂..ben de 3 haziranda reglimi oldum savdım..şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem..bakalım ne dicek..size yazarım..hepinizi öptüm..angelimm seni ayriyetteeenn çokca öptümmm

gerçekten kimse bişi yazmamış..neden acaba..ben zaten ayda yılda bir giriyodum..şimdi de aynı ama..sizler yokolmuşsunuz🙂..ben de 3 haziranda reglimi oldum savdım..şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem..bakalım ne dicek..size yazarım..hepinizi öptüm..angelimm seni ayriyetteeenn çokca öptümmm

menekshecim,
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz...
dr. a gittikten sonra bize yaz mutlaka...hoşçakal bye...

iyi akşamlar arkadaşlar bende bu siteyi sürekli takip ediyorum ancak sters oluyorum diye uzun zamandır bakmıyordum çok şükür şimdi hamileyim erken olan belirtileri sizlerlede paylaşmak istedim.ovulasyon asla 14. gün olmuyo arkadaşlar ben 11. gün tek çalışma yaptım ve hamile kaldım ve inanılmaz ama 1 hafta sonra ucuz idrar testleriyle bile çift çizgi çıktı.belitilere gelince 1 hafta sonra midem acayip yanmaya başladı geceleri bile uyuyamıyordum alt kirpiklerim çapraz duruyodu göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyordu ve burnum çok kaşınıyordu benden bu kadar dualarım sizlerle darısı isteyen herkesin başına .Daha öncede düşük yapmıştım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin

asel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.benimde denememizin 3.ayı olcak bu ay inş hayırlı sonuçlar olur bizim içinde.ama bu ay galiba çalışma olmıcak çünkü acayip karın ağrım ve bulantım var dahiliyeye gidicem bu gün adetimin son günüydü işte artık ilaç veriri mutlaka ve ilaç aldığım içinde bebk bu ay ertelencek ama hayırlısı olsun.her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum yaa çok fena bişi gün boyu sürüyo hafif hafif arada bastırıyo neoldu anlamdım.bugün 2de doktora gidiyorum bu kez dahiliye bölümüne gitcem.dua edin olurmu önemli bişi olmasın

aselcim allah kucagına almayı nasib etsin.. Saglıkla sıhatle bebişini kucağına al..
Fakat diyeceğim ovulasyon kişiden kişiye değişiyor illa 11. gün diye birşey değil...
yani senin yumurtanın çatlaması 11. gün olmuş olabilir ama bu başkalarında olacak diyede kesin birşey yok... 11.16 günler arasındadır zaten yani sen şanslısınki ilk gün tutmuş

Geri