Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın melekerr tünaydın melekler 😀
nerelerdesinizz hamiş kalmak isteyen bayanlar nerelerdesniz... yaz geldi herkess bir yerlere gitti galibaa... 😀
günaydın ve hayırlı cumalar melekler.. hersey gonlunuzce olsun..

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Ben de sizler gibi bebiş istiyorum.İlk ayki denemede tutturamadık🙂2. ay umarım tutar.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.Bende sizler gibi bebiş istiyorum.İlk ayki denememiz sonuçsuz kaldı.İnşaallah bu ay olurr...Sizlere merhaba demek istedim.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.Bende sizler gibi bebiş istiyorum.İlk ayki denememiz sonuçsuz kaldı.İnşaallah bu ay olurr...Sizlere merhaba demek istedim.
Canım aramıza hoşgeldin... İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun... Bizlerde aynen senin gibi sabırsızlıklaa bebeğimizin gelmesini bekliyoruzzz..... bu yolda sana bol şans diliyorum canım.. Sayfamıza her zaman beklerizzzzz....:nazar:

selam kızlar ıkı gundur gıremıyorum ozledım sızlerı nasılsınız angel arkadasım okadar korkmana gerek yoktu uzuldum sımdı okuyunca vallasadece benımde basımdan gecen olayı anlatmak ıstemıstım sende de bıle olsan cok muhım bısey degıl o kistler bır obur ay adet kanaması ıle atıyosun zaten ozur dılerım canım patavatsızlıgım ıcın hoscakal canım bu arada hala bende adet olmadım yarın 11 gun olucak bakalım hayırlısı

selam kızlar ıkı gundur gıremıyorum ozledım sızlerı nasılsınız angel arkadasım okadar korkmana gerek yoktu uzuldum sımdı okuyunca vallasadece benımde basımdan gecen olayı anlatmak ıstemıstım sende de bıle olsan cok muhım bısey degıl o kistler bır obur ay adet kanaması ıle atıyosun zaten ozur dılerım canım patavatsızlıgım ıcın hoscakal canım bu arada hala bende adet olmadım yarın 11 gun olucak bakalım hayırlısı
Paylaştığın bilgiler için tşk cnm estağfurulah ole sey olurmu hiçç.. benim panik atağım işteee... hemen panik oluyorum 😀
cnm 11 gün gecikme normalmi sende peki??

ben 3 gunluk gecikme yasadımmı hemen kan tahliili yaptırcam doktorum onerdi.. cunku cok stressten gecikme yasadıgımı soledi.. elhm. bi problem yokmuş cnmcım...

Hadi bakalım hayırlı haberler geliyormuuu pekii firdevs ???

bende pazartesı doktora gıdcem buyuk ıhtımal kan testtı yapar bılemıyorum kı yaa stresten bı hal oldum valla sıkıldım artık pazartesı doktordan son sonucu alırım pazartesıyle 14 gun olucak sende kendını rahat hıssettıngın zaman adet olursun artık canım belkıde benımde senın gıbı stresten olmuyordur gorusmek uzere

Kızlar size bir püf noktası verebilirim bunu bana yengem sölemişti :minik: şuan 2 oğlu var biri 8 yaşında biri 4 yaşında ve bu yöntemle hamile kalmış bende uyguladım 2. ayımızda tutmuştu....

İlişkiden hemen sonra ayağa kesinlikle kalkmayın ve mümkünse yatın.. Bunu nasıl yapacağım diyenlere ise ben çalışmalar esnasında hep iç çamaşırımın içine günlük pet yerleştirdim ve ilişki sonrası ayağa kalkmadan iç çamaşırınızı giyin o şekilde yatın... Ve eğerki yapabilirseniz ayaklarınızı tavana dikip 20 ye kadar sayabilirsiniz buda işe yarıyor.... Ama kesinlikle temzilenmeyin ayağa kalkıp wc ye gitmeyin ..
Umarım işinize yarar, benim yaradı...

Geri