Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla yazgülüm ben o tarafa bakmıyom bile azcık bende dişli gelinimdir🙂 yoksa kaynanam habire artık birtane daha lazm falan diyo hadi onu anladımda eltim saolsun ardı arkasına doğurunca bütün gözler bana çevrildi 4 senelik evli ikinciyi doğuracak 1-2 aya kadar e bu seferde görümceler akrabalar her seferinde yokmu bişey hala deyince gıcık oluyom:s eşim saolsun artık düşünüyoruz falanda deyince şimdi her telefonda varmı bişey yokmu daha niye bilmemne demeye başladılar🙂 gelde gerilmee🙂ah ahhh beklemedeyimmm iştee daha ne yapayım 🙂

Aman ben soran herkese ben calisiyorum kariyer yapacam once sonra cocuk falan deyip gecistiriyorum.. Yeni oldugumuz icinde cok fazla birsey diyemiyorlar ama ben icten ice soran herkese sinirleriniyorum size ne der gibi bakiyorum.. Ya benim derdim milleti geriyor o yuzden stres oluyorum senin anlayacagin..

Nedense bu sorularda hep kadina sorulur hic erkeklere sormazlar 🙂

Daha ne yapacaksin canim bosver takma kimseyi kafana.. Benimde eltilerim dogurmus dogurmus bol bol hehe 🙂

hiç söleme canım ya ne alacağını blemiyo insan kısıtlı oluyo erkeklere hediye 🙂 biz olsak oyuncaktan tut giyime parfüme takıya aksesuara kadar bisürü seçenek var🙂) benim bildiğim uzun sürmüyo birkaç saat içinde veriyolar...olmazsa gümüşcüden falan isşmli anahtarlıkta yaptırabilirsin hani kendine has bişey olur mesela yanii🙂

Demi biz en ufak seyden bile sevinebiliyoruz.. ama erkekleri sevindirmekte birsey bulmakta zor.. Hayalim evlilik yildonumunde hamileyim diye haykirmakti ama nasip degilmis.. Bakalim artik ne zamana nasip olur..

Canim ben yurt disindayim Hollandada o yuzden burda boyle seyleri yapmalari uzun surebiliyor.. Pek musteri velinimet seyi yok burda 🙂 Turkiyede olsa 2-3 saatte yaparlar inanirim 🙂

Aslinda ben biraz gec kaldim ozel birsey yaptirmak icin yine standart bir hediye olacak buyuk ihtimalle..

Geri