nazem Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #25.081 allah gönlüne göre versin hemii güldürdün baya benii ...sanırım öle oldu yaylanma sağlıyo
Yazgulu24 Hamiş Melek 3 Kasım 2009 #25.082 nazem' Alıntı: allah gönlüne göre versin hemii güldürdün baya benii ...sanırım öle oldu yaylanma sağlıyo Genişletmek için tıkla ... Amin canim Allah burdaki herkesin gonlune gore versin insallah.. E napalim canim her zaman uzulecek degiliz ya birazda gulelim degilmi Uy benim oglen yemegi saatim gelmis.. Bi gidip geleyim yarim saat sonra insallah tekrar burdayim canim.. Gorusuruz
nazem' Alıntı: allah gönlüne göre versin hemii güldürdün baya benii ...sanırım öle oldu yaylanma sağlıyo Genişletmek için tıkla ... Amin canim Allah burdaki herkesin gonlune gore versin insallah.. E napalim canim her zaman uzulecek degiliz ya birazda gulelim degilmi Uy benim oglen yemegi saatim gelmis.. Bi gidip geleyim yarim saat sonra insallah tekrar burdayim canim.. Gorusuruz
burcums Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #25.086 mrs m.' Alıntı: merhaba nasılsınız kızlar? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz canım sen nasılsın bakalım
mrs m.' Alıntı: merhaba nasılsınız kızlar? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz canım sen nasılsın bakalım
burcums Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #25.087 mrs m.' Alıntı: merhaba nasılsınız kızlar? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın bakalım
M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Kasım 2009 #25.088 burcums' Alıntı: iyiyiz canım sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim teşekkürler, bir bakayım bizim eve dedim 🙂 kimler var kimler yok diye.
burcums' Alıntı: iyiyiz canım sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim teşekkürler, bir bakayım bizim eve dedim 🙂 kimler var kimler yok diye.
burcums Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #25.089 mrs m.' Alıntı: ben de iyiyim teşekkürler, bir bakayım bizim eve dedim 🙂 kimler var kimler yok diye. Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın galiba 3 kişiyiz gelen gidio
mrs m.' Alıntı: ben de iyiyim teşekkürler, bir bakayım bizim eve dedim 🙂 kimler var kimler yok diye. Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın galiba 3 kişiyiz gelen gidio