Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende onu sorucaktım sana ne testi ovulasyon mu yazmıştın öle bişeydi ben böle şeylere uzağım tatlım

Evet canim ovulasyon testi diyorlar.. Yani burda oyle TRdede oyledir buyuk ihtimal.. Bu testi yaptigin zaman idrardaki LH oranini olcuyor ve yumurtlama olmadan 24-36 saat once idrardaki bu oran cok yukseliyor ve test positif cikiyor.. Positif ciktigi zaman calismalari hizlandiriyorsun canim.. Cunku onumuzdeki 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin.. Ve bildigimiz gibi yumurta dollenmedigi taktirdi 3-4 saat icinde oluyor.. Ama yumurtlama gunlerine 2-3 gun kala calismalara baslayip bitinceye kadar devam edersek spermlerinde omru 48-72 saate kadar cikabildigi icin tutturma sansimiz biraz daha yukseliyor..

beklerken beklerken sapıttım iyimii hahaha 9 günn kaldı allahımm nolursun ya bu ay adet olmayayımm...
ayrıca jeliboncum fikirlerin çok güzell allah herbişeyi gnlüne göre versin canım bende çalışıyorum olmazsa senin fikirlerinden yararlanıp bende evi tekrarmı dekore etsem ne🙂 belkim iyi bir rahatlama yöntemi olur🙂

Evet canim ovulasyon testi diyorlar.. Yani burda oyle TRdede oyledir buyuk ihtimal.. Bu testi yaptigin zaman idrardaki LH oranini olcuyor ve yumurtlama olmadan 24-36 saat once idrardaki bu oran cok yukseliyor ve test positif cikiyor.. Positif ciktigi zaman calismalari hizlandiriyorsun canim.. Cunku onumuzdeki 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin.. Ve bildigimiz gibi yumurta dollenmedigi taktirdi 3-4 saat icinde oluyor.. Ama yumurtlama gunlerine 2-3 gun kala calismalara baslayip bitinceye kadar devam edersek spermlerinde omru 48-72 saate kadar cikabildigi icin tutturma sansimiz biraz daha yukseliyor..
du kız buayda tutturamassam bidahaki ay bu testle deniycem

valla canım eğer rahat tavırlar sergilersen inan onlara eziyet olmaz 🙂 ama stres yapıp yansıtırsan illa bugün olmalı bugün şu günüm yapmalıyız falan diye düşünüp yansıtırsan tabiki onlarıda strese sokmuş oluruz. o yüzden mümkn olduğu kadar düşünme akışına bırak beyninin bir köşesine itip ortamı zorunlu halden çıkart... bence tabiii🙂

Ya canim aslinda ben evliligin basinda cok stres yapmistim.. Cunku cok agrim oluyordu o yuzden benim icin eziyet gibiydi dogrusunu soylemem gerekirse yavas yavas alisiyorum daha 🙂 Yani ben geriliyordum esimide geriyordum 🙂

beklerken beklerken sapıttım iyimii hahaha 9 günn kaldı allahımm nolursun ya bu ay adet olmayayımm...
ayrıca jeliboncum fikirlerin çok güzell allah herbişeyi gnlüne göre versin canım bende çalışıyorum olmazsa senin fikirlerinden yararlanıp bende evi tekrarmı dekore etsem ne🙂 belkim iyi bir rahatlama yöntemi olur🙂
kız sonra yorgunluktan calısmalara ara verirsin sonra dekore et

bi yerde okumuştum kadının biri evde badana boya işlerine
i yaparken hamle kalmış hem çalışıyormuş eve gelincede iş var yorgunluktan o işi bile ölesine bırakmış. hamile kalmış. bencede bende evimin mutfağını açtırıcam. salonumuz dükkandı kapattık onu tekrar salon yapıcam. çok işim var yani. ayrıca iştende çıkmıycam. yorulcam deli gibi yorulcam kendimi başka şeylerle meşkul edcem. allah herkesin gönlüne göre versin. rabbim dualarımızı kabul etsin. açtığımız avuçların duası kabulo olsun.

Geri