Dene canim dene ben 10 ay testsiz denedim tutturamadim ozellikle adetim duzensiz oldugu icin.. son 2 aydir test yapiyorum artik ne yapayim yoksa bosa gidiyor aylar 🙂
burcums sen git kocişi bekletme🙂
valla yazgülüm ne bileyim duyduğum okudupum şeyleri deniyom denemkte fayda var misali sonra birbirimize nasıl kilo verecez diyede yardımcı oluruz haha
bi yerde okumuştum kadının biri evde badana boya işlerine i yaparken hamle kalmış hem çalışıyormuş eve gelincede iş var yorgunluktan o işi bile ölesine bırakmış. hamile kalmış. bencede bende evimin mutfağını açtırıcam. salonumuz dükkandı kapattık onu tekrar salon yapıcam. çok işim var yani. ayrıca iştende çıkmıycam. yorulcam deli gibi yorulcam kendimi başka şeylerle meşkul edcem. allah herkesin gönlüne göre versin. rabbim dualarımızı kabul etsin. açtığımız avuçların duası kabulo olsun.
Aslinda islerim cok ama yapmak istemiyorum.. Cunku isten cikip eve gidip yemek yap bulasik camasir falan derken diger islere pek firsat kalmiyor.. Bizimde bi tane oda bos onu dosemek istiyorum ama bakicaz artik yeni yilda olur herhalde.. Birde bu hafta evlilik yildonumum var kocisime ne hediye alsam diye dusunuyorum.. Bir fikri olan var mi??
ya aslında ben kendmi rahatlaıyom eşimde saolsun yardımcı oluyoda ..oğluşum bırakmıyoo🙂 hergün okula gitmeden önce bir fasıl kardeş bebek lafı akşak yatarken kardeş bebek lafı
doğal olarak babasıda konuya dahil olunca onun kardeşine nasıl bakacağı nasıl paylaşımcı olacağı falan derken konuşması beni bitiriyo bu sefer daha çok düşünüp çabalıyom .. her doktora gidişimde anne bebek varmıymış karnındamı büyüyomu diyo ya işte gelde düşünme🙁
allahım boş çevirmez inşlh hepimizin dualarını arkadaşlar 🙂
yazgülü fotonuzu lazerle cam küplerin yada kalp şeklindeki camların içine yaptırabilirsin. hem güzel görnütü hem güzel anı🙂 masasına koyabilir yada evin güzel bi köşesine🙂 bence tabiii
burcums sen git kocişi bekletme🙂
valla yazgülüm ne bileyim duyduğum okudupum şeyleri deniyom denemkte fayda var misali sonra birbirimize nasıl kilo verecez diyede yardımcı oluruz haha
En iyisini yapiyorsun canim herseyi denemekte fayda var sonucta.. Her kacirdigimiz ayda keske deneseydim demektense en azindan deneyip goruruz sonucu..
ya aslında ben kendmi rahatlaıyom eşimde saolsun yardımcı oluyoda ..oğluşum bırakmıyoo🙂 hergün okula gitmeden önce bir fasıl kardeş bebek lafı akşak yatarken kardeş bebek lafı
doğal olarak babasıda konuya dahil olunca onun kardeşine nasıl bakacağı nasıl paylaşımcı olacağı falan derken konuşması beni bitiriyo bu sefer daha çok düşünüp çabalıyom .. her doktora gidişimde anne bebek varmıymış karnındamı büyüyomu diyo ya işte gelde düşünme🙁
allahım boş çevirmez inşlh hepimizin dualarını arkadaşlar 🙂
Hahah ay canim o dert bendede var ama benim basimda fasil yapan annem ve kardeslerim 🙂 Onlara soylemedim hap kullanmadigimi surpriz yapmak icin.. Onlar korundugumu dusunup hapi biraktirmak icin cabaliyorlar.. Ah bir bilseler benim onlardan kat kat daha cok istedigimi 🙁
Bu aralar kaynanamda laf dokundurmaya basladi.. Ama Allahtan ben disli bir gelinimde fazla konusturmam pat diye kapatirim herkesin agzini 🙂 Kadini soke ettim biraz haha 🙂
Amin canim insallah hepimizin dualari kabul olur kucaklarimiz bebisle dolar
yazgülü fotonuzu lazerle cam küplerin yada kalp şeklindeki camların içine yaptırabilirsin. hem güzel görnütü hem güzel anı🙂 masasına koyabilir yada evin güzel bi köşesine🙂 bence tabiii
Guzel fikir canim ben bunu bi arastirayim nerde yaptirabilirim.. Insallah yetirir ama cunku az bir zamanim kaldi.. Yoksa her zamanki gibi ya parfum ya elbise almak zorunda kalacagim
valla yazgülüm ben o tarafa bakmıyom bile azcık bende dişli gelinimdir🙂 yoksa kaynanam habire artık birtane daha lazm falan diyo hadi onu anladımda eltim saolsun ardı arkasına doğurunca bütün gözler bana çevrildi 4 senelik evli ikinciyi doğuracak 1-2 aya kadar e bu seferde görümceler akrabalar her seferinde yokmu bişey hala deyince gıcık oluyom:s eşim saolsun artık düşünüyoruz falanda deyince şimdi her telefonda varmı bişey yokmu daha niye bilmemne demeye başladılar🙂 gelde gerilmee🙂ah ahhh beklemedeyimmm iştee daha ne yapayım 🙂
Guzel fikir canim ben bunu bi arastirayim nerde yaptirabilirim.. Insallah yetirir ama cunku az bir zamanim kaldi.. Yoksa her zamanki gibi ya parfum ya elbise almak zorunda kalacagim
hiç söleme canım ya ne alacağını blemiyo insan kısıtlı oluyo erkeklere hediye 🙂 biz olsak oyuncaktan tut giyime parfüme takıya aksesuara kadar bisürü seçenek var🙂) benim bildiğim uzun sürmüyo birkaç saat içinde veriyolar...olmazsa gümüşcüden falan isşmli anahtarlıkta yaptırabilirsin hani kendine has bişey olur mesela yanii🙂