Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet ilişki günlerine dikkat ettim benim doktorum bazılarının aksine yumurtlama günlerinde gün aşırı değil hergün dedi.Zaten hamile vitamini kullanıyordum Eşimede dikkat ettim oda vitamin kullandı.Kahvaltımızı yaptık her sabah süt zeytini peyniriyle stresli olduğunda uyardım stres spermler öldürüyor ya benide etkiliyorsun dedim.Bu takım işi Allaha şükür eşim anlayışlı valla başkası olsa çekmezdi beni daha sabırlı sağolsun
tekrar tebrik ederim canım.inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.allah mutluluğunu artırsın.darısı bizlere inşallah🙂

Valla erkenmi bilmem 13 Eylül benim son regl tarihim normal ultrasonda görünmez dedi dış gebelik riski olduğu için vajinal ultrasonda baktı gördük böylece.6.haftaya girdim işte.Eşini dinle biz hanımlar daha duygusalız eşlerimiz objektif olarak bakabiliyor canım.Doktorumun okadar ağlamak üzülmek bebeğe kötü gelir dedi her zaman güçlü olucaksın anne olmaya çalışmak anne olmak kadar zordur dedi.
13 eylül ise tamam.ben yanlış anlaım sanırım.adetimden 2 hafta sonra sandım da ondan erken dedim.

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
ela_1982............................28 Ekim(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr):baby:

Son düzenleme:
canım benım tebrık ederım çok sevındım tatlımya Allah ım saglıklı olarak kucagınada almayı nasıp etsın canım benım🙂
Teşekkür ederim bu yıl bitmeden hep birlikte Allah nasip etsin hepimize İnşallah .Selzehcim bu kirpik olayı doğruymuş demmekki ilk sinyali o verdi reglime 2-3 gün vardı sana söylemiştim hatta.Birde göz bebekleri diyorlarya o yanlış eşimin söylediğine göre hormonlara bağlı olara göz yuvarlağı büyüyor göz kapakları biraz daha kapanıyor bu yüzden hamilelere baygın bakışlı diyorlar yani.Kirpiklerin çaprazlaşmasıda hormonlar yüzündenmiş.

Teşekkür ederim bu yıl bitmeden hep birlikte Allah nasip etsin hepimize İnşallah .Selzehcim bu kirpik olayı doğruymuş demmekki ilk sinyali o verdi reglime 2-3 gün vardı sana söylemiştim hatta.Birde göz bebekleri diyorlarya o yanlış eşimin söylediğine göre hormonlara bağlı olara göz yuvarlağı büyüyor göz kapakları biraz daha kapanıyor bu yüzden hamilelere baygın bakışlı diyorlar yani.Kirpiklerin çaprazlaşmasıda hormonlar yüzündenmiş.

ınsallah canımya kısmet bakalım ben senı lısteye eklemıstım ve takıp ettım senı hatta forumdan bır arkadasıma senın hamıle olabılıecegını söylemıstım ama sen regl oldum dıyınce dedım çıkmadı ama demekkı hıslerım dogruymus hamıleymıssın tatlım🙂

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
ela_1982............................28 Ekim(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr):baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr):baby:

canım benım belırtılerın nelerdı yazsana canım🙂
Canım reglime 2-3 gün varken kirpiklerimi farkettim.Birbirinin üstüne çapraz olmuştu hepsi.sonra 2 hafta sonrada göğüslerim sızlamaya başlayınca şüphelendim.Reglim kısa sürdü bazen olabiliyor benim stres kaynaklı şüphelenmedim o yüzden Keseyi dün vajinal ultrasonda gördüm görmeden yazamadım buraya dış gebeliktir diye çok stresliydim işte böyle

Son düzenleme:
Canım reglime 2-3 gün varken kirpiklerimi farkettim.Birbirinin üstüne çapraz olmuştu hepsi.sonra 2 sonrada göğüslerim sızlamaya başlayınca şüphelendim.Reglim kısa sürdü bazen olabiliyor benim stres kaynaklı şüphelenmedim o yüzden işte böyle

pekı bu ay nasıl çalışmıstınız çalışmadan sonra yatmısmıydın mesela kafan rahatmıydı yoksa yıne aklında bebek varmıydı canım🙂

Geri