Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar ben bugün regli oldum hastalığımdan dolayı geçikme yaşadım sanırım kitteki silik çizgiyi saatler sonra farketmiştim hayırlısı olsun bakalım yeni bi ay yeni bir umut diyelim herşeyin hayırlısı olsun

duygucum hayırlısı olsun...üzme kendini sakın..bu arada kimsecikler yok forumda herkes ters tesir yapıyor kafamızdan çıkaramıyoruz gebelik olayını diye girmiyor sanırım..

slm arkadaşlar, ben girdiğimde genelde kimse olmuyor, ve yine aynı durum söz konusu...
Siteye girmekle kafaya takma konusu popüler olmuş, demek bazı arkadaşlar sadece siteden etkilenip adım atıyor, bence bebek isteği varsa o zaten hep kafandadır, buraya giriyorsun ve girmiyorsun diye kafanın rahat olması biraz ilginç geldi, tabiki de arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz yinede belkide onlar için siteye girmek kafaya takma sebebidir, inşallah girmemeleri iyi sonuç verir ve bebek sahibi olurlar...

Allah bekleyen bütün meleklere nasib etsin çok heyecanlıyım 🙂
canımmm çok sevindim.bende melğini bekleyenlerdenim.umutlarım giderek sönüyor.sonra tekrar yeşeriyor.allah kucağına almayı nasip etsin.canım biraz anlatırmısın ne kadar zamandır denediniz,kaç yaşındasın,belirti varmıydı ve ilişki günlerine dikkat ettinmi.tekrar tebrikler

canımmm çok sevindim.bende melğini bekleyenlerdenim.umutlarım giderek sönüyor.sonra tekrar yeşeriyor.allah kucağına almayı nasip etsin.canım biraz anlatırmısın ne kadar zamandır denediniz,kaç yaşındasın,belirti varmıydı ve ilişki günlerine dikkat ettinmi.tekrar tebrikler
Teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Ben dış gebelikten sonra son 6 aydır deniyorduk olmuyordu.Geçen ayda hiçbir belirti olmadı sadece bütün kirpiklerim birbirinin üstünde çapraz olmuştu reglimden 2-3 gün önce farkettim.sonra regl oldum tam gününde neyse ağla ağla bitirdim kendimi eşim yeter artık 4 gündür ağlıyorsun ölüm yok ucunda herşey Allahtan bu kadar ağlamak isyana girer dedi.O zaman farkettim kaç gün ağlamışım diye reglim az az iki gün geldi bitti bende moral bozukluğundandır diye düşündüm .sonra reglimden 2 hafta geçti göğüslerim sızlamaya başlayınca eşim test yapalım dedi.Test negatif çıktı .Bende beni hastaneye götür kan testi istiyorum dedim.Dış gebelik olabilir diye hastanede pozitif çıktı doktorum şu gün gelin vajinal ultrason yapalım dedi doktorum.Dün vajinal ultrasonla gördük keseyi.

Teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Ben dış gebelikten sonra son 6 aydır deniyorduk olmuyordu.Geçen ayda hiçbir belirti olmadı sadece bütün kirpiklerim birbirinin üstünde çapraz olmuştu reglimden 2-3 gün önce farkettim.sonra regl oldum tam gününde neyse ağla ağla bitirdim kendimi eşim yeter artık 4 gündür ağlıyorsun ölüm yok ucunda herşey Allahtan bu kadar ağlamak isyana girer dedi.O zaman farkettim kaç gün ağlamışım diye reglim az az iki gün geldi bitti bende moral bozukluğundandır diye düşündüm .sonra reglimden 2 hafta geçti göğüslerim sızlamaya başlayınca eşim test yapalım dedi.Test negatif çıktı .Bende beni hastaneye götür kan testi istiyorum dedim.Dış gebelik olabilir diye hastanede pozitif çıktı doktorum şu gün gelin vajinal ultrason yapalım dedi doktorum.Dün vajinal ultrasonla gördük keseyi.
canım peki reglden 2 hafta sonra çok erken değilmi.ne güzel erken hissetişsin.bende 3 gün önce regl oldum ve bütüm dünyam yıkılmış hayat bitmiş gibi hisediyorum.eşimde aynı senin eşim gibi söylüyor ama elden bişey gelmiyor..aşılama yada şu vajinal nemlendirici deneyeceğim...

Evet ilişki günlerine dikkat ettim benim doktorum bazılarının aksine yumurtlama günlerinde gün aşırı değil hergün dedi.Zaten hamile vitamini kullanıyordum Eşimede dikkat ettim oda vitamin kullandı.Kahvaltımızı yaptık her sabah süt zeytini peyniriyle stresli olduğunda uyardım stres spermler öldürüyor ya benide etkiliyorsun dedim.Bu takım işi Allaha şükür eşim anlayışlı valla başkası olsa çekmezdi beni daha sabırlı sağolsun

Valla erkenmi bilmem 13 Eylül benim son regl tarihim normal ultrasonda görünmez dedi dış gebelik riski olduğu için vajinal ultrasonda baktı gördük böylece.6.haftaya girdim işte.Eşini dinle biz hanımlar daha duygusalız eşlerimiz objektif olarak bakabiliyor canım.Doktorumun okadar ağlamak üzülmek bebeğe kötü gelir dedi her zaman güçlü olucaksın anne olmaya çalışmak anne olmak kadar zordur dedi.

Geri