Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
duygum_06........................24 Ekim(haber bekliyoruz canım)
ela_1982............................28 Ekim(haber bekliyoruz canım)
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:

Moderatör tarafında düzenlendi:
slm kızlar ben yine regli olmadım hastalıktan geberiyorum bi gelse kırmızılar koşa koşa hastaneye gidicem çok kötüyüm ya zaten hastaydım bugün 6da omuz ağrıma kalktım peçi derece omzum tutulmuş ve bu ağrı kollarıma boynuma ve kafamın arka kısmınada yayılıyo ne yapcam arşırdım sabah utanmasam ağlıcaktım ağrıdan
şaşıyorum ya bu kırmızılara bekleyince gelmez beklemeyince hooop ben geldim der bel ve bacak ağrılarım mevcut olcak gibiyim ama gelmiyo bi türlü acaba kitteki ikinci çizgi doğruyumu gösteriyodu

canımm selam hala gelmemiş regller ve sen hala test yapmamakta ısrarcısın yani günün de geçti bayağ ve o kitteki kırmızı çizgiyi gördüysen hala ne bekleyiyosun git hemen bi kan testi yaptır canım ya sanırım senden de güzel haberler gelicek hadi canım meraklandırma bizi biran önce haber ver hayırlısı olsun bakalım🙂

merhaba kizlar..nasilsiniz? Ben dün doktora gittim kan falan verdim bazi testler yapacaklarmis..kasim 10da bir daha kan vermem gerekiyormus bakalim artik insallah bir sorun cikmaz.. Bu arada biri bana yardimci olabilirmi Turkiyede ilk doktora gittigin zaman neler yapiyorlar? Tedavi süreci nasil ilerliyor? Biraz burasi ile karsilastirmak istiyorumda..umarim bana yardimci olursunuz.. Duygum_06 sendende cok umutluyum ben galiba güzel haber gelecek bugün yarin..hadi hayirlisi..hepinizi öpüyorum

selam herkese kızlar!baya zamandır yokum ama yazdıklarınızı hep takip ettim sanırım benimde biraz buradan uzak kalmaya ihtiyacım varmış.anladımki kendime baskı yapıp durmuşum halbuki hayatta benim için en değerli şeylerden biri özgürlüğümdür.anladımki bi kısır döngü içine girmişim ve buradan ancak kenidimi ben çıkarabilirim hayatıma o kadar nufus etmiş ki sanırım ben bebek değil bebek istemeyi bi takıntı haline getirdim.anladımki aslında ben o kadar yoğunmuşumki bi güne sığdıramıyrum yapacak işleri halbuki gün geçmiyordu regl tarihi bi türlü gelmiyordu vay be dedim vay be ben kendimi ne kadar yıpratmışım böyle her ay bi sınava girer gibi stres yapmak çalışıp çalışıpta sıfır alıp sınıfta kalmak çok yormuş beni.onun için canlar onun için ben artık karar verdim bu bebek düşüncesini rafa kaldırmaya bir gün nasibimde varsa gelecek ve ben o güne kadar kendimi helak etmek istemiyrum güzel günlerimi zamanlarımı bi takıntıyla harab etmek istemiyorum hayatımı gençliğimi yaşamak istiyorum içimden bi ses daha zamanı var diyor ve ben bu sese kulak veriyorum..he bu arada benim bu gün evlilik yıl dönümüm 2. senem bitti ve eşimle çok mutluyum huzurluyum en önemlisi sağlıklıyım.tabikide bi evlad sahibi olmak istiyorum bunun için gerekeni yapıcam ama ödev olarak değil tabiki dua edicem ama hırsla değil ümitle.bu zamana kadar bana destek olduğunuz içinn çok ama çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum ama uzak kalmaya gerçekten ihtiyacım var olurda günün birinde hamile olabilirsem inanın ilk işim siteye girip hamileyim demek olacak.tabi o zamana kadar siz hala burada olursanız. diyeceksiniz ki amma uzun yazdın ,hiç düşünmeden içimden geldiği gibi samimiyetinize güvenerk yazdım.hepiniz Allahıma emanet olun!

merhaba kizlar..nasilsiniz? Ben dün doktora gittim kan falan verdim bazi testler yapacaklarmis..kasim 10da bir daha kan vermem gerekiyormus bakalim artik insallah bir sorun cikmaz.. Bu arada biri bana yardimci olabilirmi Turkiyede ilk doktora gittigin zaman neler yapiyorlar? Tedavi süreci nasil ilerliyor? Biraz burasi ile karsilastirmak istiyorumda..umarim bana yardimci olursunuz.. Duygum_06 sendende cok umutluyum ben galiba güzel haber gelecek bugün yarin..hadi hayirlisi..hepinizi öpüyorum

canım ne dedı doktor adetının oyle olması normalmıymış:shootout:

selam herkese kızlar!baya zamandır yokum ama yazdıklarınızı hep takip ettim sanırım benimde biraz buradan uzak kalmaya ihtiyacım varmış.anladımki kendime baskı yapıp durmuşum halbuki hayatta benim için en değerli şeylerden biri özgürlüğümdür.anladımki bi kısır döngü içine girmişim ve buradan ancak kenidimi ben çıkarabilirim hayatıma o kadar nufus etmiş ki sanırım ben bebek değil bebek istemeyi bi takıntı haline getirdim.anladımki aslında ben o kadar yoğunmuşumki bi güne sığdıramıyrum yapacak işleri halbuki gün geçmiyordu regl tarihi bi türlü gelmiyordu vay be dedim vay be ben kendimi ne kadar yıpratmışım böyle her ay bi sınava girer gibi stres yapmak çalışıp çalışıpta sıfır alıp sınıfta kalmak çok yormuş beni.onun için canlar onun için ben artık karar verdim bu bebek düşüncesini rafa kaldırmaya bir gün nasibimde varsa gelecek ve ben o güne kadar kendimi helak etmek istemiyrum güzel günlerimi zamanlarımı bi takıntıyla harab etmek istemiyorum hayatımı gençliğimi yaşamak istiyorum içimden bi ses daha zamanı var diyor ve ben bu sese kulak veriyorum..he bu arada benim bu gün evlilik yıl dönümüm 2. senem bitti ve eşimle çok mutluyum huzurluyum en önemlisi sağlıklıyım.tabikide bi evlad sahibi olmak istiyorum bunun için gerekeni yapıcam ama ödev olarak değil tabiki dua edicem ama hırsla değil ümitle.bu zamana kadar bana destek olduğunuz içinn çok ama çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum ama uzak kalmaya gerçekten ihtiyacım var olurda günün birinde hamile olabilirsem inanın ilk işim siteye girip hamileyim demek olacak.tabi o zamana kadar siz hala burada olursanız. diyeceksiniz ki amma uzun yazdın ,hiç düşünmeden içimden geldiği gibi samimiyetinize güvenerk yazdım.hepiniz Allahıma emanet olun!
canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum,sadece arkadaşlarımız neler yaptı diye siteye bakıyorum arada.şimdi çok rahatım,dediğin gibi ne zorumuz varmış gibi kendimizi cendereye sokmuşuz,ne acelemiz varmış gibi....🙂

duygucum madem silikte olsa çizgiyi gördün testi yaptırsana canım..valla ben soluğu nasıl hastanede aldım hatırlamıyorum bile eşofmanla falan🙂hayırlısı olsun herşey..

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım foruma ama takip ediyordum bir süredir benim pkos rahatsızlığım var o yüzden hamile kalamıyorum doktorum önümüzdeki ay hapla yumurta tedavisine başlayacak ama henüz kararsızım daha önce böyle bir tedavi uygulayan oldu mu aranızda yazarsanız sevinirim

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
ela_1982............................28 Ekim(haber bekliyoruz canım)
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ebruaker....................3-4 Kasım
burcums.......................9 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Lalezar.............................17 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:

Geri