Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desen sultan selamlar kızlar bu aralar o kadar fazla rüya görüyorumki 5 dk içim geçse saçma mantıklı öle böle bir sürü rüya görüyorum göğüs uçlarım aşırı acıyor belime saniyelik batmalar oluyor..herşeyi yormak istemiyorum ama kafamdan çıkmıyor işte..

ben de 3 farklı kişden duydum , ve üçüde olumlu cevap almışlar, yani kulağa pek hoş gelmiyor tıp bu kadar ilerlemişken kocakarı yöntemine başvurmak ama ne varsa eskilerde var demeden kendimi de alamıyorum...

canım bence bu normal akıntı bende de bazen böyle olur.

bana çok söyledi arkadaş açıkçası ben canım yanacak diye korkuyorum oda yok öle bişey sağdan soldan ayaklarıyla baskı yapıyor vücuduna falan dedi bende zaten zayıf bişeyim elinde kalmayım dedim ay ne bileyim valla zor bi durum dışardan duysam ne işiniz var kocakarı işiyle derim insan işin içinde olunca herşeyden medet umar halde oluyor..kınamamak lazım

merhaba canım hoş geldin.nasılsın?

eyşan senin sat ne zamandı? valla yazdıklarını okurkene hamile olduğun geçti içimden , hadi hayırlısııı

doktorunda alemmiş doğrusu.:laugh:yani doktora gidilecek bi şey değil ama sen bilirsin.kötü kokusu falan yoksa hiç gerek yokk.iyiyim tatlım ya her şey yolunda işte fatoşa üzüldüm canım benim kıyamam ben ona.ben daha bekleyiş süresine girmedim tatlım çalışma dönemindeyiz zaten hangi tarihi bekliceğimide bilmiyorum.öyle saldık çayıra yani.🙂

slm kizlar nasilsiniz..walla benzer akinti bende de geliyor canim.adet almama 1 hafta kadar var.inan yumurtlama günlerimde bu kadar gelmemisti koyu ve beyazimsi sekilde geliyor.git bakalim bi doktora ne diycek...tabi bizimlede paylasirsan cok ii olur..

eyşan senin sat ne zamandı? valla yazdıklarını okurkene hamile olduğun geçti içimden , hadi hayırlısııı
24ünde bekliyoruz canım doktorum progestan ve bebek asprini verdi onları kullanıyorum döllenme ollmuşsa rahimde tutunmasına yardımcı oluyormuş..olmazsan gel test yapalım dedi..o kadar kaptırdımki olursam çok üzülcem gibi geliyor bu yüzden buraya yazarken bile kararsız kaldım bi halt varmış gibii heyecanlandırma herkesi diyorum ama olmuyor işte..