ya canim cok saol jelibon cuum cvbin icin ama bende yazgülü gibi henüz dr gitmedim galiba bu ay pek kafayada takmadimda ama kismet adetime 7 gün var sabirla bekliyom kismetimde varsa gelicek zaten.bende bu iki gündür acayip bi mide bulantisi geliyo geceleri anlamadim ve cook üsüyorum tabi biraz kasiklarimda agriyo.ama bu ayi pek ii deerlendirdigimizi söyleyemiycegim dr bi gideyim bende deneyecegim bu kürü kismet bakalim allah gönlümüze göre versin..
Canım slm🙂
Üzüldüm hamile olmadığına ama şaşırdım biraz da:hıms: Nasıl yaniii şimdi sen hamile miyim değil miyim diye test yaptırmaya gittin ve yumurtan çatlamak üzere miymiş anlamadım nasıl oluyoo yaaa????Senin günün mü geçti veya geç mi yumurtluyormuşsun???
Ayyy çok karışık sordum de mii???
İnş. anlatabilmişimdir bi cvp yazarsan çok memnun olurum tatlım🙂
canım ben bir inşaat firmasında ev satışı yapıyorum. sabah 8 de ofisi açıyorum akşam 6 veya 6 buçuk arası çıkıyorum. musabe falan tutuyorum daire satıyorum falandı fişmandı bu işler yani tüm gün oturuyorum. ben aslen izmirliyim ama evlilik sebebiyle balıkesirdeyim.
sen aslen nerelisin. bu yaz hollandalı bir müşterimize daire sattım dublex
Merhaba kızlar reglim bugünde gelmedi fakat ağrısı var elim ayağım buz zaten kesin olucam sanırım.Hamile olduğunu öğrenenlere hayırlı olsun .Bebek bekleyenlerede Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerine.Sevgiler
Merhaba kızlar reglim bugünde gelmedi fakat ağrısı var elim ayağım buz zaten kesin olucam sanırım.Hamile olduğunu öğrenenlere hayırlı olsun .Bebek bekleyenlerede Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerine.Sevgiler
ii aksamlar canim insallah gelmez o kirmizilar sen gönlüünü ferah tut aklinda hep o olursa ha geldi gelecek diye kesin geliyo bende öyle oldun cünkü kafana takma
ne zamandir istiyorsunuz
arkadaslarim sizleri cok ozluyorum ama maalesef ise basladigim ve saat farki oldugu icin gorusemiyoruz .aksamlari azda olsa takip etmeye calisiyorum.
fatoscum sabirsizlikla hamilleik haberini bekliyorum canim.ay insallah bu ay hamile olursun sende bizde mutlu oluruz
ask melegi seninle henuz tanismadik ama hamilleik haberine cok sevindim.tebrik edrim seni
KIZLAR bennnnnn test yaptımmmmmmmmmm 2 cizgi cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm.dahah eşim bılmıyo ılk arkadaş ım baharla beraber yaptık ve sizede haber vereyım dedım 3 gunum gectı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.hamıleyımmmmm ogluşuma kardeş gelıyo 8 sene ustuneeee.. hepınızı cok sewıyorummmmmmmmmmmm...melekler korusun sızlerı allah herkezın gönlune gore versın .cnm meeklerımmm
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bugun senin günün erkenden geçtim pc başına cnm çok merak ediyorum seni ..
inşallah olmazsında hayırlı haberler alırız cnm senide heyecanlandırmak istemiyorum ama valla ben çok heyecanlıyım?