Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

@sk_melegi canim tebrik ederim allahim saglikli huzurlu bir hamislik gecirmek nasip etsin sonrada saglikli bir evlet nasip etsin tatlim darisi tum isteyenlerin basina canim tebrik ederim.

ya canim cok saol jelibon cuum cvbin icin ama bende yazgülü gibi henüz dr gitmedim galiba bu ay pek kafayada takmadimda ama kismet adetime 7 gün var sabirla bekliyom kismetimde varsa gelicek zaten.bende bu iki gündür acayip bi mide bulantisi geliyo geceleri anlamadim ve cook üsüyorum tabi biraz kasiklarimda agriyo.ama bu ayi pek ii deerlendirdigimizi söyleyemiycegim dr bi gideyim bende deneyecegim bu kürü kismet bakalim allah gönlümüze göre versin..

slm kızlar ben doktordan geliyorum hamile değilmişim maalesef ama yumurta çatlamak üzereymiş çok çalışın bu ara eşinle dedi doktor...
Canım slm🙂
Üzüldüm hamile olmadığına ama şaşırdım biraz da:hıms: Nasıl yaniii şimdi sen hamile miyim değil miyim diye test yaptırmaya gittin ve yumurtan çatlamak üzere miymiş anlamadım nasıl oluyoo yaaa????Senin günün mü geçti veya geç mi yumurtluyormuşsun???
Ayyy çok karışık sordum de mii???
İnş. anlatabilmişimdir bi cvp yazarsan çok memnun olurum tatlım🙂

Jellibon demek gelinimizsin hııı 🙂

Ayrıca imzana bayıldım.. çok anlamlı

Merhaba kızlar reglim bugünde gelmedi fakat ağrısı var elim ayağım buz zaten kesin olucam sanırım.Hamile olduğunu öğrenenlere hayırlı olsun .Bebek bekleyenlerede Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerine.Sevgiler

ii aksamlar canim insallah gelmez o kirmizilar sen gönlüünü ferah tut aklinda hep o olursa ha geldi gelecek diye kesin geliyo bende öyle oldun cünkü kafana takma
ne zamandir istiyorsunuz

arkadaslarim sizleri cok ozluyorum ama maalesef ise basladigim ve saat farki oldugu icin gorusemiyoruz .aksamlari azda olsa takip etmeye calisiyorum.
fatoscum sabirsizlikla hamilleik haberini bekliyorum canim.ay insallah bu ay hamile olursun sende bizde mutlu oluruz

ask melegi seninle henuz tanismadik ama hamilleik haberine cok sevindim.tebrik edrim seni

hepinizi kocaman opuyorum

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. benimde 7 yaşında oğlum var bende bekliyorum nasip herşey gnlünce olsun

fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bugun senin günün erkenden geçtim pc başına cnm çok merak ediyorum seni ..
inşallah olmazsında hayırlı haberler alırız cnm senide heyecanlandırmak istemiyorum ama valla ben çok heyecanlıyım?