Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim sen ne isle mesgulsun?

Yaz tatilinde Antalya, ic Anadolu ve Egede gezdik bol bol.. 2 ay sonrada Allah nasip ederse Istanbula gelecegiz..

Evet oranin havasi suyu herseyi bir baska guzel..

canım ben bir inşaat firmasında ev satışı yapıyorum. sabah 8 de ofisi açıyorum akşam 6 veya 6 buçuk arası çıkıyorum. musabe falan tutuyorum daire satıyorum falandı fişmandı bu işler yani tüm gün oturuyorum. ben aslen izmirliyim ama evlilik sebebiyle balıkesirdeyim.

sen aslen nerelisin. bu yaz hollandalı bir müşterimize daire sattım dublex :D:D yoksa o senmisin :minik:

canım ben bir inşaat firmasında ev satışı yapıyorum. sabah 8 de ofisi açıyorum akşam 6 veya 6 buçuk arası çıkıyorum. musabe falan tutuyorum daire satıyorum falandı fişmandı bu işler yani tüm gün oturuyorum. ben aslen izmirliyim ama evlilik sebebiyle balıkesirdeyim.

sen aslen nerelisin. bu yaz hollandalı bir müşterimize daire sattım dublex :D:D yoksa o senmisin :minik:

Seninde isin cok guzelmis canim.. Asagi yukari ayniyiz evet.. Sende benim gibi butun gun bilgisayar basinda oturuyorsun demekki..

Ben aslen Afyonluyum esim Kayseriden o yuzden izine gelince gezecek yer cok oluyor 🙂

haha ah canim keskeeee daha yeni evlendik nerde bizde dublex daire satin alabilecek para.. once cokkk calismamiz lazim cok hihi 🙂 Yada bize bi guzellik yaparsan biraz daha az calisip aliriz belki 😕

Su anda nasil fiyatlar canim? Mesela dedigin gibi bir ev almak istesek yani?..

Evet canim ya ben bir suru hasret birden cekiyorum 🙁 Memleket, bebis, akrabalar.. Ama olsun insan oldugu yerde saglikli huzurlu olsun ve kalpler gonuller bir olsun onemli olan o degil mi..
Insanin meslegini severek yapmasi cok guzel.. Ben muhasebeci olarak calisiyorum ama asil okulunu bitirdigim meslek bankacilik/sigortacilik.. Ama o isi yapmayi sevmedigim icin muhasebeci olmaya karar verdim 🙂 iyide yapmisim bence 🙂
Siz beni anladiktan sonra ben doktururum artik hihi 🙂
Bende su anda daha isteyim gulum 45 dk sonra cikacagim.. bugun pek kendimi iyi hissetmiyorum o yuzden kendimi pek yormadim bol bol burda mesajlar yazdim iyi yapmisim ogh hihi 🙂
Allah nasip ederse 2 ay sonra yine guzel ulkeme gelecegiz esimle gezmeye.. 2 ay oncede oradaydik o zamanda gezdik baya.. Ama insan doyamiyor iste..

Hmmm iyi yapmışsın o zaman muhasebeciliği seçmekle...O bebiş hasretini hepimiz çekiyoruz inan. Yaz sen istediğin gibi tabi anlarız 🙂
İyi yapmışsın, hep yoğun çalışmak olmuyor. Hasta mısın yoksa?
2 ay çok kısa bir süre, çok çabuk geçer de gelirsin hemen canım.

Seninde isin cok guzelmis canim.. Asagi yukari ayniyiz evet.. Sende benim gibi butun gun bilgisayar basinda oturuyorsun demekki..

Ben aslen Afyonluyum esim Kayseriden o yuzden izine gelince gezecek yer cok oluyor 🙂

haha ah canim keskeeee daha yeni evlendik nerde bizde dublex daire satin alabilecek para.. once cokkk calismamiz lazim cok hihi 🙂 Yada bize bi guzellik yaparsan biraz daha az calisip aliriz belki 😕

Su anda nasil fiyatlar canim? Mesela dedigin gibi bir ev almak istesek yani?..

burda fiyatlar çok ucuz hem burhaniye hava alanınna 8km uzaklıktayız. yakında uuslararası olacak dahada pahalı olcak.
lüx daireler kaloriferli güneş enerjili parkeli falan çok lüx gerçekten ve bizim firma aldığın zaman herşeyi kendin seçiyorsun yani kabadan alımş gibi oluyosun.
2+1 ler 85 90 bin arası

3+1 ler 90 ve 98bin arası

dublexler 145 bib 155 bin arası

evet işim çok güzel ben tüm gün oturuyorum. pc yi kendim evden leptobumu getiriyorum. bilgisayar yok ofiste patronda yok şimdi sıkılmıyaym die getirdim patron gelince çok kalamıyabilirim internette 8 gün mühlet var 😀

Hmmm iyi yapmışsın o zaman muhasebeciliği seçmekle...O bebiş hasretini hepimiz çekiyoruz inan. Yaz sen istediğin gibi tabi anlarız 🙂
İyi yapmışsın, hep yoğun çalışmak olmuyor. Hasta mısın yoksa?
2 ay çok kısa bir süre, çok çabuk geçer de gelirsin hemen canım.

Evet canim rahat oluyorum canim istedigi gibi calisiyorum arada boyle tum gun kendime izin veriyorum 🙂 calis calis nereye kadar canim bende insanim hihi 🙂

Evet gulum biliyorum hepimizin hasreti bir belkide o yuzden bu kadar guzel duygulari birbirimizle paylasabiliyoruz..

Biraz atesim var gibi ama zaten sunun surasinda 10 dakikam kaldi ondan sonra gider evime biraz dinlenirim.. Yarina birseyim kalmaz insallah..

Evet 2 ay kaldi cabuk geciyor canim gunler sabirsizlikla bekliyorum..

Evet canim rahat oluyorum canim istedigi gibi calisiyorum arada boyle tum gun kendime izin veriyorum 🙂 calis calis nereye kadar canim bende insanim hihi 🙂

Evet gulum biliyorum hepimizin hasreti bir belkide o yuzden bu kadar guzel duygulari birbirimizle paylasabiliyoruz..

Biraz atesim var gibi ama zaten sunun surasinda 10 dakikam kaldi ondan sonra gider evime biraz dinlenirim.. Yarina birseyim kalmaz insallah..

Evet 2 ay kaldi cabuk geciyor canim gunler sabirsizlikla bekliyorum..

Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...ıhlamur falan iç canım.

burda fiyatlar çok ucuz hem burhaniye hava alanınna 8km uzaklıktayız. yakında uuslararası olacak dahada pahalı olcak.
lüx daireler kaloriferli güneş enerjili parkeli falan çok lüx gerçekten ve bizim firma aldığın zaman herşeyi kendin seçiyorsun yani kabadan alımş gibi oluyosun.
2+1 ler 85 90 bin arası

3+1 ler 90 ve 98bin arası

dublexler 145 bib 155 bin arası

evet işim çok güzel ben tüm gün oturuyorum. pc yi kendim evden leptobumu getiriyorum. bilgisayar yok ofiste patronda yok şimdi sıkılmıyaym die getirdim patron gelince çok kalamıyabilirim internette 8 gün mühlet var 😀

Evet canim fiyatlar gercekten cok uygun.. Burdaki ev fiyatlarina gore hele cok cok uygun.. Biz burda ev almak istemistik esimle ama en normal evin fiyati 250 bin eurodan basliyor.. O yuzden simdilik erteledik ve biraz para biriktirip memlekette ev bakmaya karar verdik..

Birde Turkiyede evler genis oluyor ferah oluyor burda oyle degil.. oturma odalarini falan genelde kucucuk yapiyorlar..

Hmm demek 8 gun kaldi ha.. Olsun canim patron gelincede girebildigin kadar girersin.. ama cok fazla olmaz demi.. Canin sagolsun..

Meleklerrrr ben kendimi laflamaya kaptirmisim cikis saatim gelmis.. Eee ne yapmak lazim.. Eve gitmek lazim hihi 🙂

Hepinize iyi aksamlar canlarim..

Opuyorum kocaman

Geri