Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne güzel bir duygu canım onu hissetmek doğum yaptıktan sonra ilk karnıma dokunmuştum onu karnımda hissetememek çok üzmüştü beni dokuz ay beraber yaşıyosun ya snki onu koparmışlar gibi oluyor
ayyy dediğin cok doğru insan alışınca ister istemez şiş karnını arar:deli:valla canım harbıden onu hıssetmek cok güzel ya Alllah herkeze bu duyguyu yasatsın

kızlar listeyi yenilemeye çalıştım acemisiyim umarım doğru yapmışımdır hatam varsa affola...
elacım beni neden yazmadın bekleyenler listesine aranıza almak istemiyomusunuz beni:grev:[/QUOTE]

aşkolsun cnm ya olurmu hiç öle ben ilk defa ele aldımda listeyi acaba vardında sildimmi yanlışlıkla beklenen adetin ayın kaçında?[/QUOTE]
yok bitanem ben listede yoktum 1 eylül bekliyorum bakalım

1 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum ne olur duaaaaaaaa hiçbişey istemiyorum sadece duaaa ha bu arada yoncacım bak namaz kılıyosundur umarım kılmıyosanda kıl olurmu sana ve bebeğine allahtan daha yakın kimse yok sen dahada yakın olmaya bak olurmu tatlım cici anne hadi bakalım inşallah nede olsa hamile kaldım diye bizi terketmessin umarım
az kalmış canım hayırlısı ile güzel haberler verirsin bize umarım,dualarımız seninle🙂

kızlar kolay hamile kalmak isteyenler kesinlikle arı sütü bal polen karışımını deneyin.ben kavanozu bitirdim ve şu an hamileyim🙂eşimede keçiboynuzu pekmezi,dövülmüş fındık ve kuru üzümden oluşan macun yapıp sabah akşam yedirdim🙂denemekle bişey kaybetmezsiniz ama ben faydasını gördüm,önümüzdeki hafta,bu bal polen aldığım adama gidip özel olarak teşekkür edicem🙂
bal polen arı sütü karışımı,yumurta kalitesini arttırıyormuş🙂

ya işte bilemedim 4 haftalık için en fazla 600 diyorda o kafamı karıştırdı
canım kafanı karıstırma valla senın dedığın seylerı ben hıc bılmıyorum,fazla ayrıntıya gırmeyın boşver ben hıc merak etmedım benim cünyır cok saglıklı dıyo doktor,şimdi sana herkafadan bi ses gelirrrr dinleme doktorunla dıyaloğa gir en sağlıklısı o canım ok

yoncacım bişey sölicem bak şu tahlil sonucunda çıkan değere kafayı takma bukadar kişisine hormonlarına göre değişiyo değerler tamammı bitanem kendine çok dikkat et ağır kaldırma iş yaparken 10 dakikada bir ayaklarını yukarı dik ve biraz yat tamammı tatlım

Geri