Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım belirtiler işte adete 10 gün kala var yok tarzı kasık bel ağrıları batmaları oldu özellikle yerleşme günü çok arttı belime sanki bıçak sokmuşlar gibi oluyordu,zaten öncelikle ilişkiden 3 gün sonra göğüslerim dolgunlaştı benim.adetten 1 gün önce ağrılar felekat oldu adet olcam sandım nerdeyse,birde adete 1 hafta kala duygusal değişim yaşadım ama anormal yani onu hissediyorsun anormal olduğunu,birse çok yanıyordum ben ve tükrük salgım artmıştı çok aşağı yukarı böyle tatlım işte,dua etmezmiyim hiç ,dualarımız artık diğer anne olmak isteyenlerle:deli::deli::deli:
ya bitanem benimde belimde belli belirsiz sancılar oluyo ama göğüslerim çok şiş eşim bile fark ediyo neden yeşil damarlar oldunu merak ediyo affınıza sığınarak südyenimi çıkartmaya korkuyorum rahat olunca ranki önümde tonlarca ağırlık var gibi hissediyorum ve kaybettiğim bebeğimdede bunları yaşadım ama tahlil kafamı karıştırıyo gerçi çocuğumu kaybetmemin sebebide aynı hastanede yapılan iki haftalık bebeğimin yok çıkmasıydı ya ben gerçekten çok sıkılıyorum bunaldım galiba

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

vahide-m.....................20 21 Ağustos (hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
zeynepsuvekaan...........................1
Eylül
umutsuz_reyhan.............2 Eylül

sultan............................5 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

zuzu.............................12 Eylül
cansı14.........................14 Eylül
selzeh...........................15 Eylül
nur85............................15 Eylül
niisam..........................19 Eylül
eyşan............................21 Eylül
eboş..............................22 Eylül
duygum_06..................24 Ağustos

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:

kızlar listeyi yenilemeye çalıştım acemisiyim umarım doğru yapmışımdır hatam varsa affola...

Son düzenleme:
ya bitanem benimde belimde belli belirsiz sancılar oluyo ama göğüslerim çok şiş eşim bile fark ediyo neden yeşil damarlar oldunu merak ediyo affınıza sığınarak südyenimi çıkartmaya korkuyorum rahat olunca ranki önümde tonlarca ağırlık var gibi hissediyorum ve kaybettiğim bebeğimdede bunları yaşadım ama tahlil kafamı karıştırıyo gerçi çocuğumu kaybetmemin sebebide aynı hastanede yapılan iki haftalık bebeğimin yok çıkmasıydı ya ben gerçekten çok sıkılıyorum bunaldım galiba
canım hamiş olma riskin cok yüksek,bendede öleydi sütyenle yatıyodum artık o derece hasssaslaşmıstı canım bı kan testi yaptır

bunalma bitanem ya,bak ufak ufak belirtiler var sendede inşallah hamişliktendir,adet ne zamandı ki senin?

Geri