Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canlarım hepinize günaydınlar yoncax canım benim seni çokkkkkkkkk tebrik ederim allah analı babalı büyütsün çok sevindim ya epeydir forma giremedim kızm biraz rahatsızdı o yüzden tebriğim sona kaldı galiba hepinizi çok özlemişim ben ya
iyiyiz canım sen nasılsınben benim cünyirla uğrasıyorum,karnımda sörf yapıyo sanırım,oruc tutuyorum onu daha fazla hıssedıyorum karnımda hareket halınde
canım belirtiler işte adete 10 gün kala var yok tarzı kasık bel ağrıları batmaları oldu özellikle yerleşme günü çok arttı belime sanki bıçak sokmuşlar gibi oluyordu,zaten öncelikle ilişkiden 3 gün sonra göğüslerim dolgunlaştı benim.adetten 1 gün önce ağrılar felekat oldu adet olcam sandım nerdeyse,birde adete 1 hafta kala duygusal değişim yaşadım ama anormal yani onu hissediyorsun anormal olduğunu,birse çok yanıyordum ben ve tükrük salgım artmıştı çok aşağı yukarı böyle tatlım işte,dua etmezmiyim hiç ,dualarımız artık diğer anne olmak isteyenlerle
ya bitanem benimde belimde belli belirsiz sancılar oluyo ama göğüslerim çok şiş eşim bile fark ediyo neden yeşil damarlar oldunu merak ediyo affınıza sığınarak südyenimi çıkartmaya korkuyorum rahat olunca ranki önümde tonlarca ağırlık var gibi hissediyorum ve kaybettiğim bebeğimdede bunları yaşadım ama tahlil kafamı karıştırıyo gerçi çocuğumu kaybetmemin sebebide aynı hastanede yapılan iki haftalık bebeğimin yok çıkmasıydı ya ben gerçekten çok sıkılıyorum bunaldım galiba
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)
vahide-m.....................20 21 Ağustos (hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos zeynepsuvekaan...........................1
Eylül umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül duygum_06..................24 Ağustos
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ; BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
ya bitanem benimde belimde belli belirsiz sancılar oluyo ama göğüslerim çok şiş eşim bile fark ediyo neden yeşil damarlar oldunu merak ediyo affınıza sığınarak südyenimi çıkartmaya korkuyorum rahat olunca ranki önümde tonlarca ağırlık var gibi hissediyorum ve kaybettiğim bebeğimdede bunları yaşadım ama tahlil kafamı karıştırıyo gerçi çocuğumu kaybetmemin sebebide aynı hastanede yapılan iki haftalık bebeğimin yok çıkmasıydı ya ben gerçekten çok sıkılıyorum bunaldım galiba