iyiyiz canım sen nasılsınben benim cünyirla uğrasıyorum,karnımda sörf yapıyo sanırım,oruc tutuyorum onu daha fazla hıssedıyorum karnımda hareket halınde
ne güzel bir duygu canım onu hissetmek doğum yaptıktan sonra ilk karnıma dokunmuştum onu karnımda hissetememek çok üzmüştü beni dokuz ay beraber yaşıyosun ya snki onu koparmışlar gibi oluyor
hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül duygum_06..................24 Ağustos
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
canım ben sadece kan testi yaptımıstım ,elimdekı kağıtta sadece pozitif yazısı vardı baska bısey yazmıyodu,internetten bi araştır bakalım ne cıkacak canım
hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül duygum_06..................24 Ağustos
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
canım ben sadece kan testi yaptımıstım ,elimdekı kağıtta sadece pozitif yazısı vardı baska bısey yazmıyodu,internetten bi araştır bakalım ne cıkacak canım
1 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum ne olur duaaaaaaaa hiçbişey istemiyorum sadece duaaa ha bu arada yoncacım bak namaz kılıyosundur umarım kılmıyosanda kıl olurmu sana ve bebeğine allahtan daha yakın kimse yok sen dahada yakın olmaya bak olurmu tatlım cici anne hadi bakalım inşallah nede olsa hamile kaldım diye bizi terketmessin umarım