Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fatoşum hoşgeldin..sana bi sorum olacaktı sen tedavi görüyormusun hayatım rahim filmi hormon tetkiği gibi şeyler yapıldımı yani sorununla paralel bir tedavi sürecindemisin?(bi ara ilaç kullandığını yazmıştın ondan soruyom) hani bendede olabilirde önden öğrenmek istedim

birde, yerleşme günü olarak tahmin ettiğim günde gece rüyamda bir serada biri toprağa tohum atıyormuş,herkesin bir yeri varmış,benim adıma kayıtlı yere tohumu attı ve karıştırdı uyandım.ilginç bir rüya dedim ve daldım.sonra uyandığımda irade dışı şöyle söyledim,''şimdi bu tohum bu toprakta cansuyu ister dedim ve farkında olmadan yanımdaki sudan içtim.ama bunları farkında olmadan yaptım sadece sabah hatırladım,yani kızlar bebek yerine yerleştiğinde bana malum olmuş ve bende o suyu içerek ilk can suyunu vermişim.bunu ölsemde unutamayacağım🙂
işte bunlardı süpriz diye size o zaman anlatmadığım şimdi itiraf ettiğim şeyler🙂
güzel kardeşim rüyan çok güzel.allah hayırlara çıkarmış ne güzel.allah bizede nasib eder inşallah.

selam canım yoncax ateş hiç ölçmedi hayatımmm listede göremezsin zaten ama yumurtlama dönemlerinde sıkı çalışmış bide öbür günlerde yan yatmamaış hep bi gün arayla çalışması olmuş benim bildiğim böyle ama
saol fatoss.canım..bu ay bende ölçmeim.hatta dereceyi kaldırdım gözümün önünden.iyiki varsın.hepimize yetişiyorsun🙂canım ben bu ay yumurtamın çatlamasını değişik yaşadım,kafam karıştı.bide sivilcelerim başladı çıkmaya.adetim bitti ertes iki gün sancı ve akıntı oldu.sonra kesildi.dün kasık ağrım oldu ve akıntı hiç olmadı aksine kuruluk vr.yumurtam erken çatlamış olabilirmi.ramazan olmasa doktora gideceğim.

canım sen ateşini ölçüyormudun.baktım ama göremedim seni.hadi bize ateşindeki ve çalışmlarındaki günleri yaz...herkesin aynı olmayabilir ama ne bileyim işte heyecan yaptım🙂:loco:
yok canım hiç ölçmedim ben,hamile kalmasaydım ölçecektim önümüzdeki aylarda.biz adet bitti 7.gün başladık,eğer takvimden bakacaksan fikir olsun diye yazayım günlerini;Ağustos 1-2-3-4-6-8-9-11-13 ve yumurtlama günüm 8 ydi ,ben sanırım o gece hamile kaldım canım🙂bacak dikme olayını yaptım ama çok değil en fazla yarım saat,sonra duş aldım ama vajinal duş yapmadım.yüzeysel yaptım.

Son düzenleme:
ayy evet kız sabahtan beri rüyada gibiyim,alışamadım hala bu fikre,onun varlığına🙂
Canım yaaa belirtilerim çok benziyooo seninkine ama bakalım yine de acele etmek istemiyorum nasılsa az kaldı ama bana bu hamilelik haberiyle çok moral verdin sen yaaa🙂
Çok sevindim madem hamilesin ismimle dua et bana ve hepimize tabiki...
Bizim de meleklerimiz bizi üzmeden gelsin:baby:

Canım yaaa belirtilerim çok benziyooo seninkine ama bakalım yine de acele etmek istemiyorum nasılsa az kaldı ama bana bu hamilelik haberiyle çok moral verdin sen yaaa🙂
Çok sevindim madem hamilesin ismimle dua et bana ve hepimize tabiki...
Bizim de meleklerimiz bizi üzmeden gelsin:baby:
senin nezamandı canım bide belirtiler nasıldı anlatsana?
dua etmezmiyim canım ya,her duamda ediyorum zaten

senin nezamandı canım bide belirtiler nasıldı anlatsana?
dua etmezmiyim canım ya,her duamda ediyorum zaten
Canım benim 28'i bakalım bekliyorum heyecanla...Göğüsler şiş benim de sızlıyoo ve hala geçmedi uzun zamndır var...Öyle ağrım sızım yok kasıklarda ama belki reglim geçince başlar ayy iyiki gelmez ve ben hamiş olurum yaaa.Herşeye de hazırım aslında olumlu veya olumsuz ama beklemek heyecanlandırıyoo insanı...

Geri