Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu belirtilerin dışında adete 10 gün kala hafif hafif kasık ağrıları çektim,yalnız adete 1- 2 gün kala çok fazlalaştılar ve halada var adet sancılarım,ama en önemlisi göğüs belirtimmiş.birde 2-3 defa midem bulandı benim üşüttüm heralde dedim .çok degil ama birdetükrük salgım ilk gün oruç olmama rağmen çok fazlaydı.ayrıca adete 1 hafta kala duygusal değişim yaşadım ama uçlarda yani kriz şeklinde ağladım ,hiç olmamıştı daha önce akıntım çok olmadı sadece ıslaklık tarzında vardı hepsi bu gibi ama akşam daha detaylı yazcam

bendeki en önemli süpriz neydi biliyormusunuz,normalde daha önce söylemiştim benim göğüslerim küçüktür,bi tarafımıda yırtsam azıcık bile büyümezler.ama ayın 8i benim hem evlenme yıldönümüm hemde yumurtlama günümdü,o günkü çalışmadan tam 3 gün sonra inanılmaz bir şekilde göğüslerim büyüdü Allah Allah deim bana mı öyle geldi,eşime sordum evet büyümüşler dedi,yani tam olarak dolgunluk gibi.ben daha önce burda konuşurken hep şunu demiştim eger ben hamile olursam göğüslerimden anlıcam diye,birdenbire bu oluverince şok oldum,belki bana öyle gelmiştir diyede size söyleyemedim yoksa hemen hamilesin sen diyecektiniz.o yüzden bekledim hep,yani kısacası dedikleri gibi kesinlikle göğüsler başlıca belirti,çok acımıyorlardı ama son zamanda uçları çok acıdılar.bana ilginç geldi bu bilmiyorum benim kadar şaşırdınız mı!!!
birde, yerleşme günü olarak tahmin ettiğim günde gece rüyamda bir serada biri toprağa tohum atıyormuş,herkesin bir yeri varmış,benim adıma kayıtlı yere tohumu attı ve karıştırdı uyandım.ilginç bir rüya dedim ve daldım.sonra uyandığımda irade dışı şöyle söyledim,''şimdi bu tohum bu toprakta cansuyu ister dedim ve farkında olmadan yanımdaki sudan içtim.ama bunları farkında olmadan yaptım sadece sabah hatırladım,yani kızlar bebek yerine yerleştiğinde bana malum olmuş ve bende o suyu içerek ilk can suyunu vermişim.bunu ölsemde unutamayacağım🙂
işte bunlardı süpriz diye size o zaman anlatmadığım şimdi itiraf ettiğim şeyler🙂
evet canım ya çok güzelmiş rüyan resmen müjdelenmişsin sanki!eğer o zaman anlatsaydın evet kesin hamilesin derdik.demek seninde göğüslerin erken belirti verdi.canım tekrar tebrik ederim.

bendeki en önemli süpriz neydi biliyormusunuz,normalde daha önce söylemiştim benim göğüslerim küçüktür,bi tarafımıda yırtsam azıcık bile büyümezler.ama ayın 8i benim hem evlenme yıldönümüm hemde yumurtlama günümdü,o günkü çalışmadan tam 3 gün sonra inanılmaz bir şekilde göğüslerim büyüdü Allah Allah deim bana mı öyle geldi,eşime sordum evet büyümüşler dedi,yani tam olarak dolgunluk gibi.ben daha önce burda konuşurken hep şunu demiştim eger ben hamile olursam göğüslerimden anlıcam diye,birdenbire bu oluverince şok oldum,belki bana öyle gelmiştir diyede size söyleyemedim yoksa hemen hamilesin sen diyecektiniz.o yüzden bekledim hep,yani kısacası dedikleri gibi kesinlikle göğüsler başlıca belirti,çok acımıyorlardı ama son zamanda uçları çok acıdılar.bana ilginç geldi bu bilmiyorum benim kadar şaşırdınız mı!!!
birde, yerleşme günü olarak tahmin ettiğim günde gece rüyamda bir serada biri toprağa tohum atıyormuş,herkesin bir yeri varmış,benim adıma kayıtlı yere tohumu attı ve karıştırdı uyandım.ilginç bir rüya dedim ve daldım.sonra uyandığımda irade dışı şöyle söyledim,''şimdi bu tohum bu toprakta cansuyu ister dedim ve farkında olmadan yanımdaki sudan içtim.ama bunları farkında olmadan yaptım sadece sabah hatırladım,yani kızlar bebek yerine yerleştiğinde bana malum olmuş ve bende o suyu içerek ilk can suyunu vermişim.bunu ölsemde unutamayacağım🙂
işte bunlardı süpriz diye size o zaman anlatmadığım şimdi itiraf ettiğim şeyler🙂
Canımcım Allah gönlüne göre vermiş maş. yaaa...Gerçekten unutulmayacak bir rüya...
Çok seviniyorum senin adına yaaa çok içtensin gerçekten sağlıkla kal fıstık🙂🙂

gögüslerıne sasırmadım hamılelerde genelde olur çünkü bılıyorum ama rüyan sana hamıle oldugunu göstermıs tatlım bu da çok güzel bışi rüyanda çok güzel zaten kalbının ne kadar temız oldugunu gösterır bu tekrardan tebrıkler canım ben çıktım görüşmek üzere kendıne ve bebişe ıyı bak

evet canım haklısın bu halimle eşimide huzursuz ediyorum..rabbimin beklediği hayırlı bir vakit var diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..haftaya doktora gideceğim bu yüzden biraz daha umutluyum tedaviye başlarız artık ..garip ama doktora gitmek bana iyi geliyor umutlandırıyor tabi kötü birşey olmadıkça bu arada iyiki varsın rahatlattın beni..
aynı psikoloji durumu paylaşan birinin olması seni ratlatırmı bilmem ama beni rahatlatıyor:🙁aslında sevinmem gereken o kadar çok şey var ki,ailem,beni deli gibi seven eşim,kardeşlerim,yeğenlerim vs.en önemlisi sağlığım(hep teyet geçtğim)keyfimin yerinde olmalı, aslında dileğim zamam yürüyüşe çıkıp dilediğimde resim yapacak zamanım,fotoğraf çekecek ,platese gidecek,kitap okuyacak daha neler nler.bende eşimi mutsuz ediyorum .dün adet sivilceleri kendini gösterdi,eşim dediki;aşkım lütfn kendini bırakma bana acı annenlere falan gidelim.düşünbiliyormusun adet olacağım zaman ne kadar üzmüşüm onu.seni anlıyorum eyşan.sanki ben çok uğraşırsam allah zamanıdan önce verecek gibi sürekli doktora gidip durdum içim rahatlıyodu nedense.bebeğimizin bize nasip olamsı için geçmesi gerek bir süreç var,o süreci hayatan dersler alarak geçirmeliyiz,sanırım sabır etmeliyiz,bende pek az bulunan sabır....sevgiyle

gögüslerıne sasırmadım hamılelerde genelde olur çünkü bılıyorum ama rüyan sana hamıle oldugunu göstermıs tatlım bu da çok güzel bışi rüyanda çok güzel zaten kalbının ne kadar temız oldugunu gösterır bu tekrardan tebrıkler canım ben çıktım görüşmek üzere kendıne ve bebişe ıyı bak
göğüslerime ben çok şaşırmıştım ama,çünkü çalışmadan 3 gün sonra belirti vermesi çok ilginç gelmişti bana

ramazanın birinci pombası ecem ikincisi yoncax üçüncüsü ? olcak ben çıkıyorum kızlar alışverşe gitmem gerek yoncax tekrar tekrar tebrik ederim arkadaşım inan senin adına çok ama çok sevindim birinci ayda geldi ya bebeşini süper iyi bakın kendinize öpüldünüz

Geri