Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hareketli-msn-avatarlari%2870%29.gif
TebrikLer Prensesimm BU ÇİÇEKLER SENİN İÇİNNN ÇOK MUTLU OLDUMM ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN BİTANEM BU ARAD SÜPRÜZLERİNİDE OKUDUMMM ÇOK İLGİNÇ RÜYALAR GÖRMÜŞSÜNN İNAN KENDİNİ ÇOK İYİ GÖZLEMLEMİŞSİN TEKRAR ÖPÜYORUM SENİ KOCAMANNNN

herkese çok teşekkür ederim,ilginizden ve desteğinizden dolayı,Allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasib eder inşallah.bende çıkayım kızlar sonra görüşürüz🙂

Canım üzerinde yşeil yeşil damarlar çıktı mı bak bakayım biii???🙂
yok o damarlar benim hep vardır zaten ama ilginç olarak şöyle oldu.geçen okumuştum internette örümcek ağı şeklinde küçük küçük damarlanmalar olur diye,benimde göğsümde degilde sütyenin altta baskı yaptığı yerde küçük küçük örümcek ağı şeklinde sanki varis damarı gibi damarlar vardı ama

yok o damarlar benim hep vardır zaten ama ilginç olarak şöyle oldu.geçen okumuştum internette örümcek ağı şeklinde küçük küçük damarlanmalar olur diye,benimde göğsümde degilde sütyenin altta baskı yaptığı yerde küçük küçük örümcek ağı şeklinde sanki varis damarı gibi damarlar vardı ama
Tamam canım tşk ederim merak ettim de
Hadi grş akşam eğer girersen...

cnım tekrar tebrikler...hem rüyan hem bebeğin bence ikisie müjde sana.kalp gözün açık demekki.ne mutlu sana.canım adet ralığın ve ilişki günlerin nasıldı bi atlat hele belkim bizede uyar canım🙂:deli:Allah kucağına almayı nasip etsin ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

aynı psikoloji durumu paylaşan birinin olması seni ratlatırmı bilmem ama beni rahatlatıyor:🙁aslında sevinmem gereken o kadar çok şey var ki,ailem,beni deli gibi seven eşim,kardeşlerim,yeğenlerim vs.en önemlisi sağlığım(hep teyet geçtğim)keyfimin yerinde olmalı, aslında dileğim zamam yürüyüşe çıkıp dilediğimde resim yapacak zamanım,fotoğraf çekecek ,platese gidecek,kitap okuyacak daha neler nler.bende eşimi mutsuz ediyorum .dün adet sivilceleri kendini gösterdi,eşim dediki;aşkım lütfn kendini bırakma bana acı annenlere falan gidelim.düşünbiliyormusun adet olacağım zaman ne kadar üzmüşüm onu.seni anlıyorum eyşan.sanki ben çok uğraşırsam allah zamanıdan önce verecek gibi sürekli doktora gidip durdum içim rahatlıyodu nedense.bebeğimizin bize nasip olamsı için geçmesi gerek bir süreç var,o süreci hayatan dersler alarak geçirmeliyiz,sanırım sabır etmeliyiz,bende pek az bulunan sabır....sevgiyle
o kadar güzel yaşmışsınki aysel o kadar haklısınki kendimi buldum yazında özelliklede "allah zamanından önce verecek diye doktora gidip durmak"bu tespitin tam benim ruh halimi açıklayacak bir tespit gerçekten rahatlattın beni allah razı olsun canımmm

canım sen ateşini ölçüyormudun.baktım ama göremedim seni.hadi bize ateşindeki ve çalışmlarındaki günleri yaz...herkesin aynı olmayabilir ama ne bileyim işte heyecan yaptım🙂:loco:

selam canım yoncax ateş hiç ölçmedi hayatımmm listede göremezsin zaten ama yumurtlama dönemlerinde sıkı çalışmış bide öbür günlerde yan yatmamaış hep bi gün arayla çalışması olmuş benim bildiğim böyle ama

Geri