fırtına Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #1 *GüMüŞ* nice mutlu yıllara :) canım sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu uzun yıllar geçirmen dileği ile
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Şubat 2009 #2 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN SANA SAĞLIK MUTLULUK ESENLİK GETİRSİN
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #3 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 Teşekkür ederim Fırtınacım ve çitosum beni düşündüğünüz içinGerçekten çok duygulandım ben fazla alışık değilim bu durumlara o yüzden etkilendim sizlere tekrar teşekkür ederim adının hakkını veren meleklerim🙂
Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 Teşekkür ederim Fırtınacım ve çitosum beni düşündüğünüz içinGerçekten çok duygulandım ben fazla alışık değilim bu durumlara o yüzden etkilendim sizlere tekrar teşekkür ederim adının hakkını veren meleklerim🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #4 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yaşlara 🙂
Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yaşlara 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #5 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 mutlu yıllar cnm iyiki dogdunnn...............
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #7 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 yüce rabbim sana ilk sağlık..sonra sevdiklerinle..eşinle ve o tatlı oğluşunla bir ömür boyu mutlulık dileriim..
Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 yüce rabbim sana ilk sağlık..sonra sevdiklerinle..eşinle ve o tatlı oğluşunla bir ömür boyu mutlulık dileriim..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Şubat 2009 #8 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 doğum günün kutlu olsun canımmmmm
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #9 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 Çok çok teşekkeür ederim canım arkadaşlarım nice yıllara sizlerle birlikte inşallah
Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 Çok çok teşekkeür ederim canım arkadaşlarım nice yıllara sizlerle birlikte inşallah
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #10 Cevap: GüMüŞ nice mutlu yıllara 🙂 dogum gunun kutlu olsun nice mutlu seneler...