TİTAN *Melekler Mekanı* 20 Mart 2013 #1 Doğum Günün Kutlu Olsun Aysen* Tüm sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir ömür diliyor, doğum gününü kutluyorum aysen* Nice nice nice yıllara
Tüm sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir ömür diliyor, doğum gününü kutluyorum aysen* Nice nice nice yıllara
A aysen* Aktif Üye Üye 20 Mart 2013 #5 ay cok tesekkurler titom - - - Updated - - - tesekur ederim cnm
A aysen* Aktif Üye Üye 20 Mart 2013 #6 sgl cnm iyiki sizlerde varsiniz kendimi aranizda iyi hissediyorum - - - Updated - - - cagla4277' Alıntı: Ayşen iyiki doğdun iyiki varsın canımya Genişletmek için tıkla ... iyiki sizlerde varsiniz
sgl cnm iyiki sizlerde varsiniz kendimi aranizda iyi hissediyorum - - - Updated - - - cagla4277' Alıntı: Ayşen iyiki doğdun iyiki varsın canımya Genişletmek için tıkla ... iyiki sizlerde varsiniz
A aysen* Aktif Üye Üye 20 Mart 2013 #7 smiley' Alıntı: iyki dogdun aysencim nice mutlu saglikli yillara 😀 Genişletmek için tıkla ... smi nerdeyse kusuyodum pardon ya cok tesekkurler
smiley' Alıntı: iyki dogdun aysencim nice mutlu saglikli yillara 😀 Genişletmek için tıkla ... smi nerdeyse kusuyodum pardon ya cok tesekkurler
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #8 ablammmm şaka maka yaşlanıyon heeee şaka bi tarafa allahım uzun ömür versin çocuklarınla eşinle mutlu mesut inşallah..... senelere inat hep böyle genç ve güzel kal seni seviyorummmmm
ablammmm şaka maka yaşlanıyon heeee şaka bi tarafa allahım uzun ömür versin çocuklarınla eşinle mutlu mesut inşallah..... senelere inat hep böyle genç ve güzel kal seni seviyorummmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Mart 2013 #9 Nice mutlu yıllar dilerim herşey gönlünce olsun🙂