handanca Daimi Üye Yönetici 2 Ocak 2009 #11 Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun çok teşekürler Doğum günüm 6 ocak. ben şimdiden herkese teşekür ediyorum.. Erken başladınız🙂
Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun çok teşekürler Doğum günüm 6 ocak. ben şimdiden herkese teşekür ediyorum.. Erken başladınız🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #12 Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara handancım..Herşey gönlünce olsun canım...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #14 Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun nice mutlı yıllara bügün yegenimin de dogum günü ya yaslandım mı ne erkenden teyze oldum allah saglıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin insallah
Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun nice mutlı yıllara bügün yegenimin de dogum günü ya yaslandım mı ne erkenden teyze oldum allah saglıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin insallah
handanca Daimi Üye Yönetici 6 Ocak 2009 #15 Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun :h015: çok teşekürlerrrr
_Gül_ Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #16 Cevap: Handanca Doğum Günün Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun handanca nice mutlu yaşlara