handanca Daimi Üye Yönetici 7 Ocak 2010 #21 Daha nice yaşlarda hep birlike olmak dileği ile... Herkese tek tek teşekür ediyorummm
handanca Daimi Üye Yönetici 8 Ocak 2010 #24 Sizlerede ayrı ayrı teşekür ediyorum. Hep birlikte sağlıklı ve nice yıllar olur inşallah🙂
Ariza Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #25 Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Ve Uzun Ömürler Dilerim.. Yeni Yaşın Başarılar Getirmesi Dileğiyle...
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Ve Uzun Ömürler Dilerim.. Yeni Yaşın Başarılar Getirmesi Dileğiyle...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 8 Ocak 2010 #26 Gec kalmisim... Bilgis. sorun oldugu icin giremedim... Simdi Kutlayayim bende 🙂 Abla Dogum günün Kutlu olsun 🙂🙂🙂🙂 Allah seni sevdiklerine , sevdiklerinide sana bagislasin insallah Daha nice saglikli, mutlu ve huzurlu yillara 🙂🙂
Gec kalmisim... Bilgis. sorun oldugu icin giremedim... Simdi Kutlayayim bende 🙂 Abla Dogum günün Kutlu olsun 🙂🙂🙂🙂 Allah seni sevdiklerine , sevdiklerinide sana bagislasin insallah Daha nice saglikli, mutlu ve huzurlu yillara 🙂🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 12 Ocak 2010 #28 Kızlar bende yeni gördüm mesajınızı. Sizlerede çok ama çok teşekür ediyorum. Birlikte nice sağlıklı ve güzel günlerde olmak dileği ile.
Kızlar bende yeni gördüm mesajınızı. Sizlerede çok ama çok teşekür ediyorum. Birlikte nice sağlıklı ve güzel günlerde olmak dileği ile.