Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #51 soru yok mu arkadaslar sorusuz kaldim...😀 ALTDAKII cirkinmisin sen??😀
dilasa Yeni Üye Üye 20 Nisan 2011 #52 Bakan göze göre değişir, Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür 🙂) Alttaki burcun ne??
pamukşekeri Aktif Üye Üye 20 Nisan 2011 #54 benim soyadım pamukşekeri BALLI SES dir...bilmem anlatabildim mi? sesimin güzelliğini alttaki süle bakalım son günlerde dilinden düşürmediğin şarkı hangisidir..
benim soyadım pamukşekeri BALLI SES dir...bilmem anlatabildim mi? sesimin güzelliğini alttaki süle bakalım son günlerde dilinden düşürmediğin şarkı hangisidir..
*Peri.Tozu* Üye Üye 27 Nisan 2011 #55 İllede sen sen sen illede seen.😀 .Alttaki Hayvan Severler Derneği'ne üye misin ?
GREY Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #56 Üye olmayı isterdim 🙂 Altta ki söyle bakalım tarihi roman okumayı sever misin
EnCey Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #57 eh işte sürüklerse beni son sürat okurum valla sen alttaki melek süle bakayım benım havalı olduğum söyleniyor öyle mi sence ???
eh işte sürüklerse beni son sürat okurum valla sen alttaki melek süle bakayım benım havalı olduğum söyleniyor öyle mi sence ???
bettt Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #58 hhahahha sen havalısın kızımmm havalııı. burnu havada olan kız ayy ne güldüm yaa manyak kız senii 😀 sıradaki melekk sen söyle bakalımmm gülmek güzelmi ? 😀
hhahahha sen havalısın kızımmm havalııı. burnu havada olan kız ayy ne güldüm yaa manyak kız senii 😀 sıradaki melekk sen söyle bakalımmm gülmek güzelmi ? 😀
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #59 gülmek tabikide güzelll 😀 ben hep gülerimm Altdaki cok aglarmisin??
beyazlale Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #60 Yerine göre ağlarım 🙂 Alttaki senin bacakların çarpıkmış kız doğrumu?