ceylinim:) Daimi Üye Üye 5 Aralık 2014 #9.862 MCasksin' Alıntı: Insallah hamisdirsin canim Genişletmek için tıkla ... amin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur amin
MCasksin' Alıntı: Insallah hamisdirsin canim Genişletmek için tıkla ... amin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur amin
ceylinim:) Daimi Üye Üye 5 Aralık 2014 #9.863 MCasksin' Alıntı: Sorma hayatim hepimize geliyor.. ortada bisey yokken bi aglamalar.. Nedemis Shakespeare " Gozyasiyla yikanan yuzden daha temiz yuz olamaz".. Genişletmek için tıkla ... cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama senn
MCasksin' Alıntı: Sorma hayatim hepimize geliyor.. ortada bisey yokken bi aglamalar.. Nedemis Shakespeare " Gozyasiyla yikanan yuzden daha temiz yuz olamaz".. Genişletmek için tıkla ... cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama senn
ceylinim:) Daimi Üye Üye 5 Aralık 2014 #9.864 MCasksin' Alıntı: Amin cumlemizinkini insallah diyorumya hayatim duygusalim bu aksam diye hersey diyorum ole🙂) artil arada idare edin🙂)) Genişletmek için tıkla ... olsun yinede ne kadar duygusal olsanda söleme öle sözler allah korusun yakısmıo güzelim ama sana sen nese dolusun burdan tanıdıım kadarıyla
MCasksin' Alıntı: Amin cumlemizinkini insallah diyorumya hayatim duygusalim bu aksam diye hersey diyorum ole🙂) artil arada idare edin🙂)) Genişletmek için tıkla ... olsun yinede ne kadar duygusal olsanda söleme öle sözler allah korusun yakısmıo güzelim ama sana sen nese dolusun burdan tanıdıım kadarıyla
ceylinim:) Daimi Üye Üye 5 Aralık 2014 #9.865 iiiiiiiiiii geceler canlar allah rahatlık versn tatlı rüyalar ben yatar
MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Aralık 2014 #9.866 ebrar güneş' Alıntı: evet canm folik asit karisimli kan ilaci aliyorum Genişletmek için tıkla ... Omega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ay
ebrar güneş' Alıntı: evet canm folik asit karisimli kan ilaci aliyorum Genişletmek için tıkla ... Omega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ay
MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Aralık 2014 #9.867 ceylinim:)' Alıntı: amin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur amin Genişletmek için tıkla ... Aminnnnn
ceylinim:)' Alıntı: amin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur amin Genişletmek için tıkla ... Aminnnnn
MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Aralık 2014 #9.868 ceylinim:)' Alıntı: cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama senn Genişletmek için tıkla ... Beni guldurdun hergun aglamadim zaten🙂 Bigun aglim lutfen yani🙂))
ceylinim:)' Alıntı: cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama senn Genişletmek için tıkla ... Beni guldurdun hergun aglamadim zaten🙂 Bigun aglim lutfen yani🙂))
MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Aralık 2014 #9.869 ceylinim:)' Alıntı: iiiiiiiiiii geceler canlar allah rahatlık versn tatlı rüyalar ben yatar Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler canim sanada Rabbim rahatlik versin opdm
ceylinim:)' Alıntı: iiiiiiiiiii geceler canlar allah rahatlık versn tatlı rüyalar ben yatar Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler canim sanada Rabbim rahatlik versin opdm
ebrar güneş Daimi Üye Üye 5 Aralık 2014 #9.870 MCasksin' Alıntı: Omega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ay Genişletmek için tıkla ... o doktor kontrolunde olmuyo sanirim ama bn ilk uc ayi gectim ya doktora gdince soraym bari
MCasksin' Alıntı: Omega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ay Genişletmek için tıkla ... o doktor kontrolunde olmuyo sanirim ama bn ilk uc ayi gectim ya doktora gdince soraym bari