Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

[QTE="probissever, post: 967607, member: 84181"]Sağol canım zor değil ama çok uyuyorum halsizlik var canim[/QUOTE]

Canim senin kaç haftalik oldu. Bende hiç mide bulantısı yok . Ama aksamlari erkenden uykum geliyor.[/QUOTE]
5 haftalik oldu canım şimdiden başladı mide bulantısı bakalım

Benim suan bir aglayasim var.. biseyden baslayip herseyden mix yapip boyle dolu dolu aglayasim var..
Azonce bir rock muzik actim agladim..
Millet slowda aglar bende rock muzikde agliyom🙂
Simdi yartim esim var aglayamiyom ama yarin ise gidince bi guzel aglicam🙂
Niye aglicaksin diceksiniz bilmiyorum ordan burdan miz😛
Arada oluyo valla ben öyle ağlayasim gelince Tutamıyorum kendimi agliyorum eşim üzüluyo ama ben çok duygusal biriyim ağlamak geldi mi engel olamıyorum

Benim suan bir aglayasim var.. biseyden baslayip herseyden mix yapip boyle dolu dolu aglayasim var..
Azonce bir rock muzik actim agladim..
Millet slowda aglar bende rock muzikde agliyom🙂
Simdi yartim esim var aglayamiyom ama yarin ise gidince bi guzel aglicam🙂
Niye aglicaksin diceksiniz bilmiyorum ordan burdan miz😛
hayyy allahımm yaaa canm aglama dicemde insana bazen gelio böle aglama hissi ama yinede aglamıssın bak yarın aglama üzülme

Canım ilk başta kendini rahat bırak gerçekten bence sen fazlası ile takmışsin ama bu zorlaştırmakdan başka birşey yapmaz anti depresana gelince kimi insanda yan etki kiminde bağımlılık yapıyo bende yan etki olmuştu benim baş agrim çoktu dr gittim dr anti depresan verdi sürekli uyuyordum ve o dönemde çalışıyordum ben is yerinde hep uykulu uykulu çalışıyordum bi hafta olmadan da vücudum da kırmızı lekeler çıktı bıraktım ama sen bilirsi!

Canim bende cok tereddutte yim ama dr dediki kullanabilirsin hamile kalsan da bi zarari olmaz çünkü tamamen bitkisel. Internette de arastirdim, uyku bozuklugu, asabiyete iyi geliyirmus, hatta sikintidan kilo alanlara da iyi geliyirmus. Bakalim. Bu aksam ilk defa aldim ilactan. Simdilik pek bisey anlamadim bakalim.
Takmaya gelince Evet gerçekten çok takiyorum kafaya. Tabii yas ilerlemis olunca fazla vaktimin kalmadigini dusunuyorum. Bu ilaç sayesinde kafaya Takmam eskisi kadar belki...... Ne bileyim belki iyi gelir..... Bikac gün deniycem olmazsa birakirim.

Canim bende cok tereddutte yim ama dr dediki kullanabilirsin hamile kalsan da bi zarari olmaz çünkü tamamen bitkisel. Internette de arastirdim, uyku bozuklugu, asabiyete iyi geliyirmus, hatta sikintidan kilo alanlara da iyi geliyirmus. Bakalim. Bu aksam ilk defa aldim ilactan. Simdilik pek bisey anlamadim bakalim.
Takmaya gelince Evet gerçekten çok takiyorum kafaya. Tabii yas ilerlemis olunca fazla vaktimin kalmadigini dusunuyorum. Bu ilaç sayesinde kafaya Takmam eskisi kadar belki...... Ne bileyim belki iyi gelir..... Bikac gün deniycem olmazsa birakirim.
Sen bilirsin canım inşallah iyi gelir sana

Geri