Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

kizlar ben cvp larinizi okumak icin sayfadan sayfaya geciyorum hemen goremiyorum yazilar siz goruyomusunuz

ayşemelekcim iki bebişin varmış ne güzel ben bitane olsa diğerine hamile kalmakta çok rahat olurum diye düşünüyorum..ha bitane olaydı🙂

seninde olur canim insallah sana hep dua edicem allahim isteyen heskese nasip etsin haklisin iki tane var bende ama ne biliyim iste heyacan canim beni buyuk oglum 14 yasinda kizim 11 yasinda ve ben ozamanlar kucuktum neyi ne oldugunu bilmiyordum doktora gidiyordum hastayim diye hamile oldugumu ogreniyordum ama simdi cok fakli bide su var burda sohbet etmek arkadaslarla paylasmak daha bi guzel insan rahatliyor

evet canım burda rahatlıyor insan..bu arada genç anne olmakda muhteşem birşey bence evet zorlukları var ama büyüdüklerinde acayip güzel olur..ya işte senin kısmetindede o vakit bebek sahibi olmak varmış..

bu arada birşey paylaşmak istiyorum..bazı yakınlarım var yeni bebek düşünmeye başladılar arayamıyorum aramak istemiyorum ya hamilelerse diye..bu hasetlikten falan deil arkadaşlar elbetteki mutlu olurum ama kendim içinde üzülüyorum işte..hafif kıskanıyorum annıycanız of..

bende var o bırı hmileyimdese içim buruk oluyor
burda komsularım hep hamıle sen neden yapmıyorsun dıyorlar bana bende sınırlenıyorum
morelım bozuluyor