Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

evet canim ben martin 27 sinde ria vardi cikartirdim ve nisandan beri deniyorum nisanda assadaydi kocamandi ve elim vajinaya girdigi an elime degiyordu ama mayista cok yukardaydi ve kucuktu o yuzden sasirdim bu ay yine baktim reglime 8 gun kaldi yine yukarda kafayi yedircek o sey bana seninki nerelerde canim belki sende farklidir

evet canim ben martin 27 sinde ria vardi cikartirdim ve nisandan beri deniyorum nisanda assadaydi kocamandi ve elim vajinaya girdigi an elime degiyordu ama mayista cok yukardaydi ve kucuktu o yuzden sasirdim bu ay yine baktim reglime 8 gun kaldi yine yukarda kafayi yedircek o sey bana seninki nerelerde canim belki sende farklidir

benımkıde yukarıda ama bende hastalandım erken oldum az az oluyorum hanı üstüne görme de ola bılırya

bilmiyorum canim ama bekliyorum bakalim ama yok ustune gorme deyil cunku gecen ay reglim gununden bir gun once oldu ve normal regli oldum bu ay 8 gun var bakalim ama gecen pazar kasiklardan sanci cekti goguslerde hassaslik var sol gogsum sagdan daha buyuk oldu bakalim bu ay ne gostercek ya var ya yok ama benim iki cocugum daha var ve ikisindede korunmayi biraktim 3 ayinda hamile kaldim nasip bakalim bunda kac ayda kalicam ama arkadasim diyer hamileliklerimde cok kucuktum innanmiycaksin ama 15 yasimdaydim ve hic bilmedim sanki ilk bebeyi bekler gibi simdi bekliyorum bi de sevdigin insandan olmasi daha buyuk bir mutluluk belkide ondandir

kızlaaarr...alemsiniz yahu aşağı yukarı vajina parmak🙂canlarım enfeksiyon kapabilirsiniz bu kadar eşelemeyin durumu derim bırakın adet geçsin..zararı olabilir dikkat edin lütfen..

kızlaaarr...alemsiniz yahu aşağı yukarı vajina parmak🙂canlarım enfeksiyon kapabilirsiniz bu kadar eşelemeyin durumu derim bırakın adet geçsin..zararı olabilir dikkat edin lütfen..
haklisin arkadasim ama ne yapcaksin iste bi umut belkide varsa hissedelim diye ama yok hissedilmiyo bizim melekler bizi baya bi ugrastiriyor

kizlar isyerinde bile burayi dusunuyorum su is bitsede eve gidip bi baksam hamis haberi varmi diye sukur hafta sonu geldi evi beklerim artik sizle olmak icin cok guzel burasi sizlerle konustukca insan rahatliyor vallahi

kuzenım normal adet gıbı 3 ay oldu sonra kı ay olmadı ve doktora gıttı 4aylık hamılesızdedı şoke olduk şimdi 4 yasında kızı var

Geri