Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ay ne guzel keske bizde oyle olsak ama 4 aya varasiya kadar baska seylerle olsun fark edilmesi lazim

insallah canim sendende guzel haberi aliriz sen reg olmussun sanirim peki gunundemi regli oldun

belkide sen lekelenmistirsin canim cokmu az oluyor cunku bendede regli gunumden 5 veya 6 gun once lekelenme olur cok az gunluk bir kac damla ve 2 gun surer sendede oyle bisey ola bilirmi acaba cok assa

herkese meraba keçiboynuzunu benim eşimde kullandı evde yapmanıza da bgerek nyok pekmezini içirdim eşime tahlil yapınca değerleri çok fark etti sonra dr ilaç ta verdi klomen kullansı şimdi değerleri iyi ilacı da bıraktı artık bende klomen kullandım birazdan hastaneye gidecem yumurtlamam olmuş mu diye baktıracam çünkü halen adet olmadım

kuzenım normal adet gıbı 3 ay oldu sonra kı ay olmadı ve doktora gıttı 4aylık hamılesızdedı şoke olduk şimdi 4 yasında kızı var
ya süper bişey düşünsenize gitti 4ay kaldı 5ay birden bire....ama kızlar şuda bir gerçek adet oluncaya kadar olacakmıyım olmayacakmıyım eğer gecikirse hamilemiyim değilmiyim adet olursakda üstünemi gördüm yoksa...yani bitmiyor vesveseler..duamızı edelim gerekeni yapalım gerisini allaha bırakalım..

Geri