Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım 12gün değil 9gün var adetime biliyorum belli olmaz yine de ama ilk defa böyle oldu şu an göğüslerim çok ağırısdi ama bi anda geçti ağırı falan yok

Canım 12gün değil 9gün var adetime biliyorum belli olmaz yine de ama ilk defa böyle oldu şu an göğüslerim çok ağırısdi ama bi anda geçti ağırı falan yok

Bende yazdiktan sonra farkettim 12 olmadigini. Ama yine biliyosun.
Ama hepimiz ayniyiz canim bu surec cok zor, beklemesi cok zor bende ayni durumdayim pazartesiyi beklicem

Sabah idrar olayini denedim tortu falan yok bende.sadece isiga tuttuğun zaman toz gibi bisiler var oda normal diye düşünüyorum çünkü suyu da doldurup isiga tutsaniz aynisi gözükür toz 🙂) hamile değilim bu arada bugum aksam kirmiziyi gördüm..

Bu ay zaten çok beklentisi değildim ama yinede insan acaba diyor.birde ramazanda gelmesini çok istiyordum geç olsun güç olmasin. Hayirli zamanda hamis olalim inş hayir şekilde..

Hadislerde inş hayirli şekilde sorunsuz hamilelik yasarlar ve saglikli dünyaya getirirler inş.(amin amin aminn))

Darisida bizlere olmayanlara özellikle bu duyguyu daha hic yasamamis olanlari öncelikle inş (amin amin aminn))

Arklar bu msjla birlikte benimde aklima geldi. Gecen haftalarda çok diş agrisi cektimm hamileyimdir diye Dr da gitmedim oluyorum sandim gece agridan ama nete vaktim belki bi çaresi vardır diye. Öncelikli olarak tuzlu suyla gargara yaptim anlik geçirdi o sonra tekrar basladi. Sonra yari sirke yari su dolusu cay bardagiyla agriyan dizinin olduğu yere gargara yaptim hoş bisi değil ama dizinin agrisi geçti 30 dk içinde. Uzum sirkesi diye yaziodu nette bende elma sirkesi vardi onla yaptim. Bide tabiki çok dua ettim fatiha ve yasinin son ayetini bol bol okudum esimde okudu bana. İyi geldi kizlar. Allaha şükür suandada yok ogunden beri yasamadimm

Peki benim gönderdiğim fotodaki gibi miydi şu tortu meselesi? Fotoda göründüğünden biraz daha fazlaydı ama benim de biraz sürem var, beklemedeyim

Senin resimde belli oluyor canim ben cekseydim belli olucak tarzda değildi anca isiga iyice tutunca toz gibiydi. Egerki sen tortu gorduysen umarim hamilesindir

Inşallah 🙂 başka bir forumda okudum, bir laborant ve bir doktor onaylamış şu tortu meselesinin doğru olduğunu. Güzel haberler verebilmeyi umuyorum, son 3 gün