Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Yine ben.., dört beş gündür midem bulanıyor sabahdan öğlene kadar bazen de akşam üstünü buluyor düşükten sonra ilişkiye girmedik bir buçuk ay orucun sonuna adet oldum ve oniki gün önce ilişkiye girdik acaba hamile olabilir miyim tekrar dan daha göğüslerim ağırımıyor sadece mide bulantısı var ayın sekiz gün sonra adet tarihim acaba bebek varmı

Anladim canim bende kimyasal gebelik düşük yasadim.. Tutunamamis Dr demesine gore..benimde nerdeyse 1,5 aylikti ama ben bebeği öğrendiğim gün zaten kanamam vardi. Günün geldiği zaman olmazsan hemen test yaptir. İdrar testine güvenme. Ben ona aldandimm kanda baktirdigimda ise çok geçti artikk

Dört aylık evliyim ve dört ay içinde ikinci gebelik olacak zaten insan kendini biliyor korunmuyoruz zaten de düşükten sonra böyle olmadı dört beş gündür böyle birde kendimi hamile gibi hissediyorum

Kizlar bu arada doğru mu bilmiyorum ama başka bi yöntem duydum çok guvendigim bir arkimdan. Hamileler bakarsa ve babada cvbini söylerse anlamis olcaz doğruluğunu. İdrarinizi temiz bir camdan bi kaba yada ne bilim kullanmadiginiz bi temiz kavonoza yapin. İsiga doğru bakin içinde ince iplik gibi çok uzun değil ama iplik gibi ince beyaz birşeyler gördüğünüzde hamilelik var demekmiş. Bunu bana anlatan arkiminda bir dostu var hamile ondan duymuş ve bi çok kez yapmislar bakmislar ve doğruluğunu savunuolarmis. Bakalim dogrumu hamisler yapan bakalim dogrumu
Bu doğru birşey mı yapsam mı ki

Geri