Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kizlar bende sizin icin yapip koycam buraya bakalim nasil oluyomus dogru mu anlariz 🙂 Rabbim hepimizii hayırlısıyla bebek sahibi yyapar insallah

Slm kızlar gece acayip şeyler yaşadım namazmdan sonra abdestli niyetli yattım eşim gececiydi rabbim bana yakın zamanda hayırlı bir evlat vereceksen rüyamda malum et dedim rüyamda lavaboya gidiyorum böyle afedersiniz çamur gibi bi akıntı geliyo benden şaşırıyorum sonra bi bakıyorum adet oluyorum kanamam başlıyor sonra birileri bana diyor ki sen çocuk düşürüyorsun çok üzülüyorum o an uyandım çok değişik bi rüyaydg beş dakka sonra bi ses geldiğini farkettim yağmur saril sarıl yağar ya öyle bi ses korkuttm camdan baktım yağmur yok mutfağa bi gittim her yer göl olmuş kombinin içinden aşağı çeşme gibi su dökülüyor hemen eşimin ailesini çağırdım bi saat uğraştık suyu kapattık diyorum ki neye niyet ettim neyi gördüm ne oldu🙂belki rüyaya uyanmasam kombi yüzünden bi iş gelecekti başıma sizce bu rüyanın anlamı ne

kızlar sabah ilk idrarınızla yapın pet bir bardaga koyun içinde minik minik nasıl anlatsam çok küçük tozda degil ama irili ufaklı taneler var hatta ip gibi ama arada tortullarda var suyun içinde dönüyorlar idrar testi yaptiğim ilk gün dedemiştim ilk hatta bardakmı kirli dedim bugunde yaptım aynı hani ğerçekten dogru hamile olmadan önce hiç denemedim idrar nasıl ama tahminim şeffaftır durudur bunu birde hamile olmayan denesin bir yazın o zaman idrar nasıl oluyor :9

Kızlar sorum olacak ilişkiden 2 veya 3 gün sonrası baş dönmesi hamılelık belırtısı olabılır mıı? ben 2 gündür baş dönmem var ona bağlayabılırmıyım, bunu yaşayan oldumuu ??

Kızlar adetime 9gün var 3 4 gün önceden göğüslerim şişti ve ağırılari başladı adete 12gün kala başlar benim göğüs ağırılarim ve bugün ağırı falan yok göğüslerimde şiş değil kendi kendine geçti acaba nedir bu test yapsam çıkmaz biliyorum ama yaşayan var mi

Bende 18 haziranda dusuk yaprim 5 haftalikken. Dr sadece bir adet bekle yeter dedi. Bekledim .bu ayda adetten sonra ilk hafta iki kere denedik. Sonra yirmilik dis agrim cikinca hastaneye gidip dis cektirdim ilacta kulladim ilk hafta denedik diye olmaz sandim. Ama adetim olmasi lazimdi cojtan gecen ay 16 si bu ay 3 gun one atardi.yani iki gun gecti olmadim. İlaclar ve diş cekimi zarar verirmi cok korkuyorum

Kızlar adetime 9gün var 3 4 gün önceden göğüslerim şişti ve ağırılari başladı adete 12gün kala başlar benim göğüs ağırılarim ve bugün ağırı falan yok göğüslerimde şiş değil kendi kendine geçti acaba nedir bu test yapsam çıkmaz biliyorum ama yaşayan var mi

Geri