Elvancim hamile olanların idrarinda beyaz çok uzun değil ama toz şeklinde de değil beyaz iplik gibi çok uzun olmayan bisiler olurmuş olay bu.dogrumu degilmi diye bakioruz 🙂)
Kizlar 3 gün geçti. Normal adet tarihimden.ama adet günüm 2 gün once olmam gerekiodu buna gorede 5 gün geçmiş oluyor. Ayin 11 de idrardada kandada cikmadi.ve sadece wcye girdiğimde kahverengi leke akinti gibi arada bi gelip çok az ama iç camasirini bile degvmiyor yani ara sira geliyor. Bekliyorum bakalimm allah sonumu hayrede. Olmazsan bu hafta bekliycem Dr yolu tastan bana 😉)
Elvancim hamile olanların idrarinda beyaz çok uzun değil ama toz şeklinde de değil beyaz iplik gibi çok uzun olmayan bisiler olurmuş olay bu.dogrumu degilmi diye bakioruz 🙂)
hadi canım:-Dben bi on dakka önce yaptım hemde konuyu anlamadan yaptım baktım evet böyle beyaz küçük küçük sanki küçücük ipler gibi bi şeyler ver idrarda a a a a. Güya bu ay ümitlenmycktim şimdi girdiniz kızlar aklıma🙂eczane kapıları aşıncak yine🙂
Ben anlamıyorum canim bendede var bisiler ama tortumu tozmu bilmiorum.. Sabah denetim yazarimm simdi zaten dk Basi wcdeyim.cokk su ictigimden sanirim.
Hem ben hamis değilim hamsiler yapsinnn
Hadi kizlar ya hamsiler yapinda su idrar testi bagimliligindan kurtulalim.
Doğruluğunu bilmiyorum arkim arki hamileyken yapmis hep ayni cikmis.oda bana söylemişti ama benimki kimyasal gebelikti o zaman dusuk oldu zaten yapmamistim bilemiyorum yani basil bisidir.
hadi canım:-Dben bi on dakka önce yaptım hemde konuyu anlamadan yaptım baktım evet böyle beyaz küçük küçük sanki küçücük ipler gibi bi şeyler ver idrarda a a a a. Güya bu ay ümitlenmycktim şimdi girdiniz kızlar aklıma🙂eczane kapıları aşıncak yine🙂
Valla benim ki ip gibiydi hatta şaşırdım dedim ki bu ne be herhalde plastik kabın içinde bi şey vardı bulaştı dedim kendi kendime ilk kez duydum bunu ya dilara ya mesaj attım aynen yapıp koysunlar ya