Benim hamileligimin belirtileri tam 8 haftalikken basladi erken bir belirtim hic olmadi yani gebeligimi bir bucuk haftalikken ogredim iki hafta sonrada bilinen malum belirtiler
Slm benimde aynı belirtilerim olmuştu ilk kez adetimden sonra kasik ağrıları hissettim belim çok agridi akıntim oldu midem bulandi başım döndü tam iki hafta sürdü tam test aldim biraz bekleyim ddim aldığım günün ertesi günü adet oldum çok üzüldüm ilkkez bukadar çok istemiştim nasip değilmis dilerim sizin olur bi bebeginiz halime hanim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
çok şükür korkulacak birşeyim yok salı günü kontrole gittim herşeyim temiz çıkti önceden bebek dustukten sonra parça kalmıştı salı gününe kadar temizlenmese kürtaj olacaktım ama çok şükür birşey kalmamis rabbim sizlere yaşatmasın AMİN
Şükürler olsun... Kötü ve acı ama, bu da bir tecrübe... Bir tesellin var ki gebe kalabildin bizleri (bir türlü hamile kalamayanları) okudukça buna daha çok şükrettiğine eminim... Yine gebe kalma ihtimalin hepimizden daha yüksek şu durumda 😉 Hamile kaldığında da bu acı tecrübe sebebi ile daha dikkatli olacaksın mutlaka ve sağlık sıhhatle taşıyıp dünyaya getireceksin bebitoşunu 🙂 senden tekrar güzel haber bekliyorum dört gözle 😉
Bende bu ay , geçen tüm aylardan çok daha umutluydum ama olmadı... 🙁 Benim bebitoş da çok nazlı çıktı kimbilir ne zaman teşrif edecek bu ufaklık bakalım 🙂
Mrb bn yeni evliyim gecen hafta kendimde farkliliklar sezdim ama adet gordum bi gun gec oldu ve normale gore kisa agrisiz oldu . Adet biteli bi kac gun oldu su anda sabahlari mide bulantisi istahsizlik var yoruluyorum cok cabuk bilmiyorum test yapsam mi