Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Slm kızlar ben yeni yazıyorum iki yıllık evliyim yurtdışında yaşıyorum iki aylığına trye gittim ve gelince esimle birlikte olduk bi gun sonra adetim oldu adetimin on üçüncü günü tekrar birlikte olduk o günden beri kasiklarim felaket ağrıyor alt çıkacak gibi sanciyor ve segrimelerim oluyor acaba bendemi hamileyim iliskimizin ilk haftasi geldi ve agrilarim dahada cogaldi

açıkcası çok bir bilğim yoktu bu konularda acemiyim aslında başımıza ilk defa gelince insan yavaş yavaş öğreniyor..siz söyleyince kist felan içime korku girmişti pazartesi gününe dr dan randevu aldım ki çok şükür bugün sabah regl oldum hamilelik gerçekleşmesede bunada çok sevindim..yardımlarınız için çok teşekkür ederim ahu hanım herkes gibi rabbim sizide isteklerinize dileklerinize ulaştırsın çok sagolun 🙂

açıkcası çok bir bilğim yoktu bu konularda acemiyim aslında başımıza ilk defa gelince insan yavaş yavaş öğreniyor..siz söyleyince kist felan içime korku girmişti pazartesi gününe dr dan randevu aldım ki çok şükür bugün sabah regl oldum hamilelik gerçekleşmesede bunada çok sevindim..yardımlarınız için çok teşekkür ederim ahu hanım herkes gibi rabbim sizide isteklerinize dileklerinize ulaştırsın çok sagolun 🙂
Amiiiinn canım sen de sağol 🙂 herşey gönlüne göre olsun 😉

Kizlar slm adetim dört gun surdu. Ve biteli 5gun oldu iki gündür kasiklarim midem ve bobreklerime agri saplaniyo. Ve dizlerim ve belim sizliyo resmen . Goguslerim de sis sizce hamile olabilir miyim?ve adet olmadan once test yapsam cikar mi ?

halimecim geçen ay bende senin gibi olmuştum kuşku düşmüştü içime doktora gittim doktor bu normal dedi sonuçta adet görmüşsün dedi yine de kan testi yaptırdım negatif çıktı benim senin şüphen varsa bence git doktora🙂

Slm arkadaşlar bana cvp verecek olan kimse yok mu? 😉 adetim 6 gün var ve bazi arkadaşların dediği belirtileri yaşıyorum 26 güne bi adet görüyorum geçen ay 19 mayısta oldum bu ay 13-14 haziranda tahmin ediyorum ama agrim varda adet sancısı gibi deil bi hafta sürdü bu ağrı bugünde bulantim var tabakda bardakta sanki yumurta kokusu alıyorum tiksiniyorum ne zaman test yapmam gerekiyor:hamile:

Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum oluşan dostluklar birbirlerinden dualarını eksiltmiyen insanlar ne güzel ben de uzun zamandır bebek isteyipte he ay hayal kırıklığı yaşıyorum bu ay bende belirtileri paylaşmak istiyorum belki yardımcı olan arkadaşlar olur sağ kasığım da ağrı yemekler de tiskinti kendimi aç hisediyorum aama yemek oturunca iştah falan kalmıyor bulantım yok midede yanma göğsüm de hafif suzlama umarım piskolojik değildir daha adetime bir hafta var nasıl bekliyecem bilmiyorum

Geri