Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben evlendiğm gün adetliydim dört gün sonra ilişkiye girdik ve bebek olması için spermlerini verdi daha sonra bende o hafta mide eksimesi oldu ben bunu yediğim yemeklerden sanmistim daha sonra göğüslerim ağrıdı kasıklarima sancı girdi sabahları kahvalti yaptıktan sonra hafiften mide bulantısi oluyordu arada bir çıkarıyorum tabi bir de hamile kaldiktan sonra sanki bir güzellik geldi bana

Biz zaten her ay sanki 3 aylık hamileymiş gibi bütün belirtileri yaşıyoruz (psikolojik tabi ki) sonra hüsran... Ama bunu engellemek mümkün olmuyor beynimizin bir köşesi sürekli bununla meşgul olduğu için, beynimizin bize oynadığı oyunlar... Her ay Gerçekten miğden bulanıp kusarken bunun psikolojik olduğuna inanmak da pek mümkün olmuyor... Sadece her seferinde nolur bu sefer gerçek olsun diye dileyebiliyoruz.... Allahımmm duy sesimizii ... 🙂

Benim ki ilk haftadan hatta ilk günden gostermisti
Benim reglime 10 gün kaldı... Ama karnımda bir şişlik var kasıklarımdan boşluklarıma doğru kısa kısa sancı gibi ağrılar giriyor daha 10 gün olduğu için regl belirtisi gibi de değil.. Göğsümde ne acı ne ağrı ne de büyüme, hiçbiri yok.. Ne olur bu ay olsun artıııık , tüp bebek yapmak istemiyorum... Mira cım senin adına çok mutluyum bir anne adayı olarak artık senin duaların kabul olur 😉 dua et de bi müjdeli haber de benden gelsin 🙂

Ya ben adetimin son uc gununde korunmadan birlikde oldum ve ertesi gun hapi aldim. Bi dahaki ay adetim zamaninda oldu yaklasik 6 hafta sonra yani simdi bi haftadir asiri bir bas dönmem ve sık idrara cikmam soz konusu onun haricinde diger belirtiler yok uc tanede gebelik testi yaptim evde negatif cikti ama su bas donmesi ve idrara cikma beni killandiriyo acil yardim sizce gebe olabilir miyim

kızlar hepinize günaydın hayırlı sabahlar 🙂 bana yardımcı olur musunuz ,,arada kaldım kafam çok karışık..ben evleneli 10 ay olacak.evlendiğimden beri ilk defa adet olmadım..en son 18 nisanda regl olmuştum mayıs ayında olmadım 10 gün önce kan testi yaptırdım doktor ''gebe olmadıgımı ve önemli bir hastalık olmadıgı sürece mevsim degişikliği, stres gibi sebeplerle her kadının senede bir kez adetinin atladıgını,eger bu ayda olmazsa kadın doguma görün'' demişti. normal adetime göre daha 14 gün var ondan o sebeble henüz kadın doguma görünmedim..iki ğün önce ilk defa korunmasız ilişkiye girdik bebek istiyoruz..fakat geçen ay adet olmadım acaba hamilelik oluşurmu yumurtlama dönemine denk geldimi merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinecegim şimdiden teşekkürler.. 🙂

kızlar hepinize günaydın hayırlı sabahlar 🙂 bana yardımcı olur musunuz ,,arada kaldım kafam çok karışık..ben evleneli 10 ay olacak.evlendiğimden beri ilk defa adet olmadım..en son 18 nisanda regl olmuştum mayıs ayında olmadım 10 gün önce kan testi yaptırdım doktor ''gebe olmadıgımı ve önemli bir hastalık olmadıgı sürece mevsim degişikliği, stres gibi sebeplerle her kadının senede bir kez adetinin atladıgını,eger bu ayda olmazsa kadın doguma görün'' demişti. normal adetime göre daha 14 gün var ondan o sebeble henüz kadın doguma görünmedim..iki ğün önce ilk defa korunmasız ilişkiye girdik bebek istiyoruz..fakat geçen ay adet olmadım acaba hamilelik oluşurmu yumurtlama dönemine denk geldimi merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinecegim şimdiden teşekkürler.. 🙂

Doktorumun bana verdiği bilgileri aktarayım sana belki yardımcı olur.. Adet düzensizliği söz konusu olduğunda yumurtlama da sekteye uğrayacağından gebelik olması çok çok düşük bir ihtimal. Önce regli bekleyip ultrasonla yumurtaları görmek gerekir demişti. Ama sadece adet düzensizliği değil bebek istediğin için dr a şimdi görünmende fayda var en azından yumurtlama olmuş mu, adet olmadığın için geçen ayki yumurtaların kiste mi dönüşmüş öğren derim...

Geri