Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arklar test yaptirdim ama :s prs alcakmisim sonucu bi bu eksikti ya 2 gün daha bekle keşke anasagligina gitmeseydim pişman oldum ondada vardır bi hayir. Hayirlisi bakalim. Dun gece hic II değildim bacagima kalcama kasigina agrilar girip ama sol tarafimda sadece korkuyorum kotu biseymi olup DİE reglde olmadim hala 46 gün bugün 🙁(

hayırlısı olur inşallah kötü birşey çıkmaz pozitif düşün.....sonuçu muhakka bize yaz canım bendede aynı şeyle oluyor çünkü....

Kizlar mrb. Ben yeni katildim araniza.. 2 senedir her ay bebek bekliyorum fakat olmuyor.. Bu ay cok fazla belirtim oldu adete iki gun var erken gebelik testi yaptim fakat negatif🙁 sizce yanilma payi varmidir?

Mervecim mrb. Yazdiklarinda kendimi gordum resmen kasik kramplari azar azar mide bulantisi gogus agrisi yasiyorum ve bu ay hic sivilcem cikmadi merak ediorum idrar testi negatif🙁 iki gun var daha .. Allah hayirlisini versin herkese..

Arklar kanamam var sanirim regl oldum gerçi bu yarin kan sonucumu aldigimda belli olacak hayirlisi.. Korkuyorum başka bisey olabilirim dusuk vs. Böle bisey yasayanlar varmi :s
Regl olduysamda sanirim kan vermemiş bekliomus 🙁(

Düşük öyle regl gibi değil canım annem 6 düşük yaptı ezberledim artık o farkı anlarsın normal regl gibi olmaz kan ve tansiyon düşmeleri bayilmalar yaşanıyor annemi öyle doktora götürürduk düşük derdi doktor

Arklar adetin düzensiz diye hic beklemeyin ne old belli olmuo megwrse hamileymisim şuan düşük yapioru. Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi 🙁( adet oluyorum sanmistimm

Geri