Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yapicagimdan değilde meram diyelim ne gereği var kaç gün bekledim.. Sabaha kadarda beklerim olmazsan regl zaten kan vercem yarin olcaksam inş öncesinde olurumda bide kan sonucunu bekleyene kadar strese gitmem 🙂)
Ben nisan 29 ndan beri bekliyorum düşünün halimi 🙁( 3 tane test yaptim en sonuncusu dun.. Ama regl olucam gibi gelip hayirlisi sabaha kadar oldum oldum yoksa kan vericem hayirlisi hepimizin hakkında ins
Doğru söylüyorsun insan bi umut la olsun istiyor . Yoksa diye korkuyorum bakmak istemiyorum sonra ufacık bi umut veren bişey oluyor hemen hamileyim diye sevişmek istiyorum . Bakalım 2 gün gecikti inş hamileyim dir Allah hepimize kısmet eder inş ..
Sevinmeye bile korkuyoruz.. Hele yarin sabah gidicem kan vericem olmazsam. hala biraz daha beklesemmi DİE dusunmuoda deilim bi yanda.. Leke geldi bugun yine cok az, cok acik bi renkte. Ama devami yok.. Yerleşme kanaması regl gibimi bilginiz varmi..
Doğru söylüyorsun arkadaşım bekleyeceğim artık 15 i ne kadar . 10 da olmam gerekiyordu hala yok bişey inş olmaz hamile çıkarım . 15 inde test yaparım . Elle yapılan testi yaptım kenarında sert birsey vardı ama orta kısım bostu anlamadım bu ne anlam şimdi
Işte benimde bildiğim o kadar ama gebe arkadaşımı yarın arayıp tam detaylı bilgi alırım ama sen yinede daha yapma ne olur ne olmaz.. cçok az kalmış benimkine 10 gün var daha sende bişey kalmamış