Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

merhaba arkadaslar ben yenı uyeyım 6 aylık evlıyım doğal yollardan korunuyoruz ve bebek yapmayı suan ıcın dusunmuyoruz erken oldugunu dusunuyoruz ama bu ay adetım 8 gun gecıktı bıanda kalktıgımda gozlerım kararıyor basım donuyor 1 2 sn beklıyorum arada hafıf hafıf mıdem bulanıyor cok sınırlıyım bu ara suratımda sıvılcede cıktı bı kac tane ve bugun kasıklarımda arada hafıf hafıf sancılar var,daha once de adet donemımde bıcak saplanması gıbı tek taraflı sancı olup gecmıstı sızce ne bu?? yorgunlk halsızlık var ama bu sureklı olan bırsey bende ?

Ya arkadaşlar gerçekten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirlerine çok benziyor nasıl ayırt edicez yaa her ay bunun stresiyle yaşıyor insan.Hepimiz hemen hemen aynı belirtileri yaşıyoruz ama kimimiz regl oluyor kimimiz hamile bunun da tek ayrımı sanırım beklemek ve sabır tabii yıpranıyor insan o ayrı mesele 🙁((🙂şşş:

merhabalar...bende bu ay calışlmalara basladım hanımlar oğluma hamileyken oldugum gibi ağzımdan hava cıkıyo.çok yorgun hissediyorum kendimi cogu zaman uyku halindeyim adet olmam gerekirdi bu gün olmadım ama benim adetim zaten düzenli değil test yaptıgımda ilk önce silik cıktı kan testi yaptırmıştım ilişkimden bir hafta sora oda cok erken oldugundan cıkmayabilirmiş dorumu...ben hamişmiyim acaba 🙂)

merhabalar, ben bir şey sormak istiyorum hamile olduıgu halde doguma kadar
normal adet kanaması gbi kanaması olan var mı benim adet en fazla 1-2 gün gecikme ile
düzenli geliyor kanamam oldukça koyu ancak adet olduğum halde gögüslerim hala acıyor bu
son 2 adettir devam ediyor

mrb arkadaslar formu uzun suredır takıp edıyorum ama ılk kez yazıyorum.ben 2 gun once test yaptım pozıtıf cıktı.adetıme 9 gun var.1 gun gectıkten sonra 2 test daha yaptım negatıftı.bu sabah tekrar yaptım yıne negatıftı bu sekılde olan varmı ? cok sasırdım ılk kez boyle bırsey goruyorum.ne yapmam gerekıyor?hamıle mıyım ,degıl mıyım?

mrb aynı sekılde benımde oyle oldu once pozıtıf daha sonra negatıf cıktı.sonuc ne oldu pekı?cok merak edıyorum lutfen cvp yazabılır mısın?hamılemısın degıl mısın?